Blogit
Coffee Table Diary

Jouluspa, lahjaideoita, ja arvonta

Coffee Table Diary blogi spa

Helpolla jouluidealla jatketaan! Juuri, kun ehdin kertoa, että suosin eukalyptusta havujen sijaan joulukodin somistamisessa, pyörränkin puheeni. Nimittäin saunan ja span osalta ei havuja voittaneita somisteita löydy. Napsasin pikkuisen kuusen omalta tontilta vanhaan lasitölkkiin. Kuusi tuo joulutunnelmaa pesuhetkiin ja sitä voi ihailla niin kylpyammeesta, kuin saunanlauteilta. Havujen tuoksua voittanutta ei ole, ja niiden raikas tuoksu sopii mielestäni erityisen hyvin hemmotteluhetkiin.

Pienempien kylpytilojen somistamiseen suosittelen havunoksia pullossa tai vaasissa, riippuen käytössä olevasta tilasta. Myös kranssilla voi somistaa kauneushetkiä helposti ja huonekuusenkin voi kylppäriin tietysti kiikuttaa pesuhetken ajaksi. Jouluinen tunnelmallinen pesuhetki vietetään tietysti kynttilänvalossa.

coffee table diary blogi joulu sauna

Joulusauna kuuluu omiin jouluperinteisiin, mutta rentoutumishetkiä ei sovi unohtaa myöskään joulua edeltävinä päivinä. Rentoutuneena kun on yleensä parempaa seuraa läheisilleen ja paremmin läsnä hetkessä aikana, jossa parasta on juuri iloinen yhdessä olo.

Jos lahjoja ostaa ja niitä on vielä hankkimatta, voisiko (ahdistusta aiheuttavan) kaupungilla käynnin korvata antamalla lahjansaajalle kortin, jossa luvataan yhteinen hetki mukavan asian parissa? Lupaus kahvila- tai museokäynnistä ystävän kanssa, leffasta ja hampurilaisella käynnistä lapsen kanssa, tai konsertista puolison kanssa? Konmarin salat oivaltanut voisi auttaa aiheesta kiinnostunutta ystävää pääsemään projektissaan alkuun? Paketti unohtuu usein nopeammin kuin yhdessä koettu elämys. Tai entä jos lahjarahat laittaisikin hyväntekeväisyyteen ja ilahduttaisi lahjansaajaa tiedolla käyttökohteesta? Ainakin itse ilahtuisin tällaisista lahjoista.

Kun paketteja haluaa silti kääriä, silloin mieluusti suosin suomalaisten yritysten tuotteita ja myymälöitä, joihin teen ennalta mietittyjä täsmäiskuja ja panostan laatuun määrän sijaan. Tällä viikolla tilasin pari Byredon tuoksukynttilää lahtelaiselta Petit St Louis -liikkeeltä, jolla on pääkaupunkiseudun asiakkaita palveleva hurmaava kauppa-autopalvelu uuden nettikaupan lisäksi.

coffee table diary blogi spa balmuir cosmetics arvonta

Havun tuoksusta ja suomalaisyritysten tuotteista puheen ollen, olen saanut testattavaksi ihanan Balmuirin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jonka käsi- ja vartalovoiteista sekä saippuoista löytyy ihana metsäinen Forest-tuoksu. Avotakka-lehti pyysi bloggaajiaan vinkkaamaan joululahjaideoita, ja juuri tuo Balmuirin käsisaippua oli listaltani joulukuun lehteen sattumalta päätynyt. Sitä suosittelin Konmariin hurahtaneelle ystävälle, joka ei materiaa nurkkiinsa kaipaa. Saman sarjan muista tuoksuista raikas Mountains on lempparini, vaikka Sea Breeze ja Meadow ovat myös hurmaavia. Siinäpä samalla pieniä lahjavinkkejä samalla tännekin jakoon luonnonkosmetiikan ja hemmotteluhetkien ystäville!

Arvonta

Kuten aiemmin lupailin, vielä olisi muuan arvonta jäljellä ennen joulua. Voita sertifioitua luonnonkosmetiikkaa hemmotteluhetkiisi, sillä arvonnan palkintona on Balmuir Mountains-vartalovoide (arvo 29 eur). Mountains-tuoksu on kukkainen ja raikas. Tuoksypyramidin pohjalta löytyy orapihlajaa, vaniljaa, orvokkia ja seetripuuta – keskeltä ruusua, pionia ja iiristä, sekä huipulta minttua, freesiaa, porkkanaa ja sitrusvivahteita.

Arvontaan voivat osallistua te kaikki Coffee Table Diary -blogin lukijat, jotka seuraavat Instagramin, Facebookin tai Bloglovinin välityksellä. Jätä kommentti alle tiistaihin 20.12.2016 mennessä, jonka jälkeen arvon voittajan, vaikka jouluksi paketti ei taida ennättää enää.

Onnea arvontaan ja muistetaan omat pienet, mutta tärkeät rentoutumishetket joulun lähestyessä!

coffee table diary blogi joulu sauna

Little fir tree from our backyard brought instant christmas mood into our spa and sauna…

Kommentit (53)

 1. Jessica

  Mitä laattoja spa:ssa on käytetty seinissä ja lattioissa? Seinä muistuttaa aika lailla Savan Savanah:aa. Kyseinen Savanah on mieluinen, mutta emme ole löytäneet siihensopivaa lattiaa.

  • coffeetablediary

   Hei Jessica! Takaseinällä ja lattiassa on Laattapisteen Ii Micron 30x60cm porcelanato-laattaa 🙂

 2. Viikonlopun hyggeä ja kukkia – sopivasti vai liikaa?

  […] kynttiläksi ja fiilis vastaa elintasokynttilän tasoa. Sama tuoksu olikin tuttu entuudestaan Balmuirin luonnonkosmetiikasta, josta on tullut ihan suosikkisarjojani. Laatu, luonnolliset ainesosat sekä hurmaava tuoksumaailma […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *