Blogit
Coffee Table Diary

Joulupöydän koristeluun ideoita – Osa 1

Tässä muuan helppo idea, millä tuoda ripaus jouluista tunnelmaa pöydälle. Laita muuan oksa rosmariinia pieniin maljakoihin. Asettele maljokot rennosti osaksi kattausta tai pöytää muuten vaan piristämään. Saman idean voi toteuttaa myös havunoksalla. Oksat näyttävät vähän kuin minikuusilta ja tuoksuvat ihanilta. Näin saat ripauksen minimalistisen jouluista tunnelmaa loihdittua silmänräpäyksessä.

Tuoksuista puheenollen tämän joulun hitti leikkokukkien suhteen, ainakin jos Instagramin on uskominen, on eukalyptus yhdessä leikko-amarylliksen kanssa. Raikas ja tyylikäs yhdistelmä visuaalisesti – tykkään kovasti!

Raikkaan jouluista ilmettä ruokapöytämme arkiseen ilmeeseen tuo lasikuvun alle laitettu joulukalenterituoksukynttilä sekä matkalta mukaan poimimani lajitelma puiden ja kasvien siemeniä. Ne näyttävät mielestäni jättikokoisilta pähkinöiltä. Pähkinät nätissä tarjoiluastiassa ovat muuten myös oiva piristys jouluisen pöydän ilmeeseen. Jos puolestaan kaipaat väriä, tuo pöytään granaattiomena tai pari – sen kauniimmaksi ei koristeet mielestäni muutu. Pöydän kruunaa tietysti kynttilät, joita ei etenkään joulunaikaan voi olla liikaa.

Tässä pari helpppoa, myös arkeen sopivaa ideaa pöydän koristeluun huoletonta ilmettä suosiville sekä tonttu-ukkoja ja kaikenlaista tilpehööriä karsastaville! Sarjan seuraavassa osassa katan joulupöydän astetta juhlavammin, joten lisää ideoita luvassa myöhemmin viikolla!

Rosmary sprigs in small vases make simple christmas table decor and smell amazing.  For a classy yet fresh look, combine white amaryllis with eucalyptus which seems to be the trendiest flower combination this season. There cannot be too many candles, so more is more.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *