Blogit
Coffee Table Diary

Joulukuusen koristelua

Coffee Table Diary blogi christmasCoffee Table Diary blogi christmas

Viikonloppuna joulukuusemme sai ylleen koristeet. Maltillisella koristearsenaalilla mentiin tänäkin vuonna, eikä uusia koristeita hankittu lainkaan. Jo pelkkä joulukuusi omassa kodissa on suuri ihme kaksivuotiaalle, joten toiveita koristelujen suhteen ei vielä kuulu. Oli varsin suloista ja hyggeä parhaimmillaan koristella kuusta yhdessä innokkaan pikku apurin kanssa. Samalla sain taltioitua kuvat joulutervehdyksiin lapsukaisistamme, ne lähetämme tänäkin vuonna stressittä tekstiviestillä.

Coffee Table Diary blogi christmasCoffee Table Diary blogi christmas

Suosikkikoristeeni, valkoiset kyyhkyt ja Swarovskin kristallit, säilytän vuoden ympäri Net-a-porterin ylellisessä mustassa laatikossa. Sen avaaminen on aina yhtä kutkuttavaa. Kuusen oksille päätyi myös muuan hopeinen ja valkoinen pallo valojen lisäksi, ja joulupuumme oli valmis.

Oletteko jo hankkineet kuusen? Millaiset ovat lempikoristeesi kuuseen?

Iloista jouluviikkoa!

Our Christmas tree got decorated with the Santa’s little helpers…

Kommentit (3)

 1. S

  Mistä nuo kyyhkykoristeet ovat ?

  • coffeetablediary

   Stockalta vuosien takaa 🙂

 2. Jenni / big mamas home

  Kaunis kuusi. Meillä ei tänä vuonna kuusta tule. Kissat ja yksi vuotias ovat jo yksinään aika riskaabeli vaihtoehto kuusen kaveriksi, saati sitten yhdessä. Eikä se haittaa, sillä lähdemme jouluksi pohjoiseen viettämään perhejoulua vaatimattomasta 12 ihmisen kesken. 😀 Eikä siinä ole kuin osa lapsista ja vain meistä kahdella on kumppanit ja lapset mukana. 😀 Villiä melskettä ja helinää helskettä siis tiedossa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *