Blogit
Coffee Table Diary

Joulukuun minimalismia

Ajatella, ensimmäinen päivä joulukuuta jo! Adventti meni hieman ohi lomamietteissä ja muutenkin aion ottaa iisisti lähestyvän joulun suhteen. Joulukuusta ei hankita, koska se ei ole parhain yhtälö kävelemään oppineen taaperon kanssa elellessä. Joulua pääsemme viettämään suurimmaksi osaksi muualle, joten isoja juhliakaan ei tarvitse järjestää. Krääsä ja ylenpalttinen koristelu ei vieläkään innosta, vaan ennemminkin puistattaa, vaikka viehätynkin joskus jenkkityylisistä runsaista joulukuusista. Sen sijaan keskityn tunnelmointiin hyvien ruokien ja juomien kera, pyrkien kiireettömyyteen, iloiseen mieleen ja läheisteni muistamiseen yhteisellä ajalla.

Amarylliksen ja havuja haen vasta lähempänä joulua, sitä ennen sesongista muistuttavat muut valkoiset kukat, kynttilät, vihreät samettityynyt, hopean ja kullan kimallus yksityiskohdissa sekä pehmoiset lampaantaljat. Niin ja onpa suunnitelmissa myös muutamien neutraalien jouluvalojen ripustus, sekä lyyraviikunapuun alastomien oksien pukeminen muutamin koristein. Kun koristelut eivät vie suurta huomiota, on helpompi rentoutua ja keskittyä niihin tärkeimpiin juttuihin.

Onko siellä muita minimalisteja, mitä joulukoristeisiin tulee?

 

Oh my, the 1st of December already! My plan is to take it very easy with the approaching holiday season and to focus on spending time with loved ones and eating well, rather than decorating my home christmassy and getting lots of presents.

Follow! Seuraathan blogiani! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest

Kommentit (2)

  1. Anniina

    Samat fiilikset täällä! Laitoin yhteen lasimaljakkoon valot tuikkimaan, enempää en ole vielä kaivannut, eikä pikkuinenkaan osaa vielä kaivata. Ehkä jotain pientä lisäystä kohti joulua mentäessä, jos joudan 😉 Tärkeintä hiljentyä joulurauhaan ja tietenkin herkutella kunnolla!

    • coffeetablediary

      Kiva kuulla sun koristeluista! Valot lasimaljakossa onkin ihana simppeli idea! Just näin, tärkeintä on ne aineettomat asiat ja koristelut tulee jaksamisen mukaan toisena mullakin 🙂 Voi toki olla, että koristeiden rooli kasvaa kun pikkuiset niitä kaipaavat joskus aikanaan, ja hauska sekin vaihe sitten! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *