Blogit
Coffee Table Diary

Voitto kotiin – Indiedays Blog Awards 2015

Indiedays Blog Awards 2015 inspiroivin sisustusblogi coffee table diary

Huhheijaa! Pääni on vielä aivan pyörällä eilisen tapahtumista! Nimittäin jotain hyvin odottamatonta tapahtui, enkä vieläkään ihan usko sitä todeksi. Instagram-kuva palkinnosta, jossa oli a) virheellinen teksti ja joka b) myöhemmin riemukkaan onnitteluhalauksen myötä muuttui tuhansiksi onnea tuottaviksi sirpaleiksi, sen kuitenkin todistaa. Blogini vastoin korkeimpiakin odotuksiani kiri kolmen parhaan joukkoon Indiedays Blog Awards 2015 -gaalassa! Tarkemmin ottaen vuoden inspiroivimpien sisustusblogien voittajien joukkoon 3. sijalle kovatasoisessa Livingspace-sarjassa. Mikä ihana iloinen yllätys! Tämä mieletön tunnustus ekan blogivuoden aikana toivottavasti myös kannustaa muitakin uusia blogeja eteenpäin tai aloittamaan.

Ja olipas muuten hauska päivä ja ilta! Sen vaan sanon, että sisustusbloggaajilla on sydän kohdallaan ja ihan huippu yhdessä tekemisen meininki. Sain samana päivänä noin minuutin jälkeeen ensitapaamisesta kutsun kauniiseen kotiin hauskoille etkoille, tapasin monen monta uutta blogikollegaa ja hauskaa oli! Kiitos teille ihanat, oli ilo tutustua!

Indiedays Blog Awards 2015 inspiroivin sisustusblogi coffee table diary

Koska blogini on vielä niin uusi ja siellä on varmasti joku uusikin lukija joukossa, taustoista muuan sananen. Blogini syntyi pitkän mietinnän ja haaveilun tuloksena viime vuoden lopussa. Olin jo vuosia kypsytellyt ajatusta ja äitiysloma tuntui sopivalta hetkeltä aloittaa. Halusin tehdä näköistäni sisustusblogia, jossa uusi ja vanha, sekä moderni ja klassinen sekoittuvat raikkaan minimalistisesti. Blogia, jollaista ei sisustusblogien laajasta upeasta joukosta ennestään löytynyt. Vaikka aloituksesta on vajaa vuosi, henkisesti aika tuntuu paljon pidemmältä.

Muistan vain, että blogin julkaiseminen oli ihan karmaisevan pelottavaa, vaikka tiesin, että tätä haluan todella paljon kokeilla. Monena iltana mietin, mitä oikein olen mennyt tekemään. Sitten homma alkoi tuntua luontevalta kun tajusin, että jaan vain sen, mikä hyvältä tuntuu ja sisustaminen on kuitenkin aika pintapuolinen osa elämästäni. Niin rakas paikka kuin koti onkin.  Ja mikäs sen mukavampaa jos joku vielä sattuisi kokemaan kotini ja juttuni inspiroiviksi, ammennanhan itsekin paljon inspiraatiota toisista blogeista kaiken aikaa.

Bloggaamisen lukuisiin positiivisiin puoliin jäi nopeasti koukkuun. Siihen kun sain taltioitua monen epäonnistumisen jälkeen mieluisan kuvan, ilmaista itseäni kirjoittamalla, keksiä jutun aiheita jne jne. Kuinka hyvä fiilis tuli kun huomasin, että blogissani on käynyt äidin, parhaiden ystävien ja aviomiehen lisäksi joku muukin, ja kun aloin saamaan kontaktia sinne ruudun toiselle puolen. Oli mahtavaa saada virtuaalikavereita muista bloggaajista ja tuntui hienolta kun ihailemiani pitkän linjan bloggaajia oli löytänyt pieneen blogiini. Valokuvaus alkoi sujumaan paremmin ja löysin oman tyylini kirjoittaa.

Vaikka palkinto olikin täysin odottamaton, niin paljon töitä on kyllä tullut tehtyä blogin eteen, usein öitä myöten. Mutta eihän niitä työtunteja laske kun saa tehdä jotain, mitä kohtaan tuntee intohimoa ja tekeminen itsessään tuottaa iloa ja on se suurin palkinto.

Indiedays Blog Awards 2015 inspiroivin sisustusblogi coffee table diary

Kiitosten vuoro! Kiitos rakas perheeni, joka mahdollistaa tämän aikaa vievän tekemisen sekä kannustaa heikkoinakin hetkinä. Kiitos ystävät, jotka olette uskoneet blogiini alusta asti ja tsempanneet matkan varrella. Ilman teitä lukijoita ja blogikollegojen vuorovaikutusta tuskin jaksaisin tähän näin paljon panostaa, joten suuri kiitos kuuluu teille! Kiitos Indiedaysille, joka näki blogini potentiaalin ja toivotti vain puolivuotiaan blogini tervetulleeksi viime kesänä Inspiration-jäseneksi sekä päätti palkita minut nyt tällä tunnustuksella. Tärkeitä virstanpylväitä ja sysäyksiä eteenpäin! Kiitos yhteistyökumppaneilleni inspiroivista töistä, joita olemme ehtineet tehdä näinkin lyhyessä ajassa. Lämmin kiitos ennen kaikkea sinulle siellä, joka annoit äänesi blogilleni tässä kisassa!

Saamaani Indiedays Blog Awards -tunnustusta parempaa palkintoa työstäni vieläpä blogin ensimmäisen elinvuoden aikana en pysty edes kuvitella! Ihan huikea kunnia tämä palkinto, jonka otin iloisin ja samalla erittäin nöyrin mielin vastaan. Paljon on vielä kehitettävää eri osa-alueilla, luojan kiitos! On myös lukuisia suunnitelmia, ideoita, haaveita ja intoa tulevaisuuden varalle. Kaikessa tekemisessäni on sydän vahvasti mukana ja intuitio ohjaa eteenpäin. Tämä jos mikä antaa motivaatiota jatkaa täysillä kohti uusia haasteita!

Aivan mielettömän ihanaa ja sydäntä lämmittävää jos olen onnistunut välittämään blogissani jotain sellaista, jonka te koette inspiroivaksi! Kiitos kun olette matkassa mukana!

Seuraathan blogiani! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest


My blog just won the third price as the most inspiring interior design blog in the Indiedays Blog Awards 2015 Livingspace category. Such an honor to have this kind of recognition. I’m so happy and thankful of what a journey my blog has enabled me to experience already now and can’t wait to see what is coming up in the future. Thank you so much for being there!

Kommentit (24)

 1. Lumo Lifestyle

  Voi ei, hajosiko palkinto!

  Väkeä oli niin paljon ja tungos kova, että monta bloggaajaa jäi illan aikana tapaamatta. Olisin mielelläni onnitellut sinuakin paikan päällä. Onnittelut siis näin jälkikäteen ja kiitos kauniista blogista.

  • coffeetablediary

   No, kehykset sentään vain! En ollut kai ensimmäinen, jolle on näin käynyt, joten uudet on jo tilauksessa! Kuten myös oikea teksti printtiin, heh. 😉 Oli tosi kiva tavata päivätapahtumassa ja saada kasvot blogillesi, onneksi törmättiin! Noissa iltajutuissa ihmiset tuppaa katoamaan kun on paljon väkeä isossa paikassa. Kiitos onnitteluista! 🙂

 2. Laura – Heinässä Heiluvassa

  Paljon paljon onnea vielä tätäkin kautta! Oli kyllä mukava tutustua lauantaina ja toivottavasti nähdään tässä uudestaankin <3

  • coffeetablediary

   Kiitos Laura! <3 Oli huippu kiva tavata ja nähdään toivottavasti uudestaankin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *