Blogit
Coffee Table Diary

Inspiroiva koti Tukholmassa

idkuva

Sisustusinspiraatiota viikonloppuun! Kyseessä on Louise Liljencrantz Sieversin suunnittelema Sofia Wallenstamin koti Tukholmassa. Kuvat ovat lainattu Residence -lehden sivuilta, jonka printtiversiossa koti on aiemmin esitelty kokonaisuudessaan. Tämä on sarjassa niitä ihanuuksia, jotka ovat jääneet mieleeni pyörimään ja joihin täytyy palata uudestaankin, sen verran inspiroitunut olen.

Tykkään taas vanhan ja uuden taidokkaasta yhdistelystä, valokuvataiteesta seinillä, lämpimistä väreistä, nahkasohvasta, sekä ajattomasta, mutta samalla ajanhenkisestä otteesta sisustuksessa. Rakastamaani messinkiä on siellä täällä, kuten myös rentoja kukka-asetelmia ja kirjapinoja. Makuuhuone on myös todella viehättävän seesteisine tekstiileineen ja murretun värimaailman kera. Tällainen sisustus kolahtaa minuun just eikä melkein. Jos tyyli iskee, kannattaa katsoa juttu kokonaisuudessaan täältä.

Inspiroiko teitä?

I am very inspired by the these home pictures earlier published in the Swedish Residence magazine. The home belongs to Sofia Wallenstam and the interior is designed by Louise Liljencrantz Sievers. Such a beautiful and timeless home! I adore how the photography has been used across the home as well as the mix of old and new, brass details, piles of books here and there, the color scheme, as well as the relaxed flower arrangements. Very cool!


Pictures: Erik Lefvander via Residence Magazine

Kommentit (4)

 1. Jassuntassu / My life

  Jotensakin harmoniset ja rauhalliset sävyt tässä kodissa. Mukavaa iltaa ♡

  • coffeetablediary

   Niin on, rauhalliset ennen kaikkea! Kiitos J ja oikein mukavaa sunnuntaita! <3

 2. Idis & Interiööri

  Todella kaunis ja harmoninen koti 🙂 Mageen väriset nojatuolit!

  • coffeetablediary

   Jep! Mageet nojatuolit, tuollainen lämmin nahan sävy houkettelee just nyt 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *