Blogit
Coffee Table Diary

Inspiration by Vitra

Tämä tunnemallinen ja elämänmakuinen kuva on jäänyt mieleeni pyörimään. Näin sen viimeisimmässä Elle Decoration UK lehdessä Vitran Mariposa-sohvan (Barber & Osgerby 2014) mainoksessa. Inspiroiva niin monella tapaa! Järvimaisema ja lempeä luonnonvalo. Lekotteluun houkutteleva kaunis keltainen sohva ja korkkipöytä. Kasvit ja leikkokukat. Hylly kirjoineen ja mielenkiintoisine tavaroineen sekä Artekin messinkivalaisin. Harvinaisen kaunis kissa kuin kirsikkana kakun päällä.

Tunnelma kuvassa on täydellisen rento ja seesteinen. Se on kuin salaa napattu viikonloppuna kodista, jossa eletään ihan oikeaa elämää. Keittiössä padat porisee kaikessa rauhassa ja ilmassa leijuu ihania aromeja. Lapset leikkivät leikkejään sulassa sovussa. Kissa kylpee auringonvalossa. Sohvalle käperrytään viltin alle lukemaan kirjaa, tai selaamaan iPadia. Elämä on tässä ja nyt.

Vitran sivustolla on toinen toistaan inspiroivampia kuvia ja mielenkiintoisia juttuja muutenkin. Sisustusinspiraatiota etsiville se on oikea aarreaitta. Suosittelen ehdottomasti pistäytymään mikäli se ei ole ennestään tuttu.

Viikonlopun ohjelmaani kuuluu suursiivousta kotona ja brunssittelua kaupungilla. Millaisia suunnitelmia siellä on? Aurinkoista viikonloppua!

I love this picture from Vitra showcasing their gorgeous Mariposa sofa. The mood is perfectly relaxed. As if the photo was secretly taken on some lazy weekend from a real family home. I love the beautiful scenery, inviting yellow sofa, beautiful natural light, plants, brass lamp, corck table, and of course the most beautiful cat laying on the floor. Vitra’s website is the place the go when ever I need an injection of interior design inspiration.


Picture Vitra

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *