Blogit
Coffee Table Diary

In My Bag

Coffee table diary in my bag

Laukkujen sisällöt kiinnostaa! Tämän tyyppisiä kuvia on netti nykyisin pullollaan, jotain mielenkiintoista niissä vain on. Välähdys laukun omistajan elämästä ja usein jotain yllättävääkin.  Idean nappasin tällä kertaa Coco Sweet Dreams -blogin laukkuhaasteesta. Mitä laukustani löytyy juuri nyt?

Laukustani löytyy tietysti aina lompakko. Tällä hetkellä pienempiinkin laukkuihin kätevästi mahtuva American Apparellin pirteän keltainen nahkapussukka, jonne mahtuu ne kaikista tärkeimmät kortit. Huulikiilto on myös vakiovarusteena aina mukana, tämä Diorilta. iPhone on tietysti ihan ehdoton seuralainen minne ikinä menenkin. Niin töissä kuin vapaa-ajan jutuissakin. Olen ehkä vähän liiankin integroitunut tuohon laitteeseen. Pidän muuten tuosta puhelimen metallisen takakuoren aavistuksen lämpimästä shampanjan sävystä erityisen paljon. Avaimet ovat myös mukana, mutta unohtuivat kuvasta.

Pienen vauvan äitinä käsilaukustani löytyy aina vaippa sekä joku lelu lapsen viihdykkeeksi kun olemme liikenteessä. Tällä kertaa mukana tyttären suosikki Sohvi kirahvi. Jotain maagista tuossa klassikkolelussa näyttää olevan. Saman merkin ihonhoitotuotteet, kuten kylpyöljy, ovat muuten aivan ihania! Mukana aina myös wipeseja ja harsoliina, jotka rajasin pois tällä kertaa.

Matkassani on mukana kynä ja Moleskine-vihko. Klassikkovihko, johon piirtelen ja kirjoittelen ideoita, suunnitelmia, muistiinpanoja ja ajatuksia. Mittanauha löytyy myös laukusta. Se on jäänyt sinne käydessäni katsomassa viimeisintä suunnittelukohdettani. Elintärkeä työkalu sisustussuunnitteluhommissa ja kätevä kun heti saatavilla esim. huonekaluliikkeissä kierrellessä.

Laukun sisältö on aseteltuna puuterin valkoisen Acnen Canada-huivin päälle, jonka sisällä olen käytännössä asunut viime sykystä saakka. Ihanan paksu, laadukas ja suurikokoinen villahuivi. Huivia käytän joskus myös vilttinä ja lisälämmikkeenä sisätiloissa. Orkidea toimi kuvausrekvisiittana. Se on peräisin edellisessä postauksessa näkyvästä ihanilta vierailta saamastani upeasta värikkäästä kukkakimpusta. Räjäytin kimpun äsken osiin ja nyt yksittäisiä kaunokaisia löytyy pienemmistä maljakoista kaikista kodin huoneista.

Mitä sinun laukusta löytyy juuri nyt?

P.s. Seuraathan blogia myös seuraavissa kanavissa Instagram,  FacebookBloglovin, Pinterest

In my hand bag right now. Bright yellow pouch from American Apparel to carry the most important cards. Lip gloss from Dior. iPhone with which I am probably a bit too integrated. I love the champagne color! Diaper and Sophie the Giraffe for my baby. Pen and one Moleskine notebook to draw and write down ideas. Measuring tape, which is very important when doing interior design work and handy when visiting furniture stores. All laid down onto a powdery white Acne Canada scarf, under which I basically live during winter time. Orchid is from the bouquet in the prevous posting’s picture. Tell me, what’s in your bag? 


P.s. Remember to follow the blog also in Instagram,  FacebookBloglovin, Pinterest

Kommentit (2)

  1. Liina / Villa Ilona

    Ihana blogi sinulla! Laitoin heti lukulistalleni. 🙂

    • coffeetablediary

      Hei Liina! Tosi hauska kuulla! Oikein paljon tervetuloa lukemaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *