Blogit
Coffee Table Diary

Ikea Viktigt ja kirjalöytö

Viktigt ikea Raman blogi-4Viktigt ikea Raman blogi

Mitäs sitä helatorstaina muutakaan ihminen tekisi kuin suuntaisi Ikeaan? Lähdimme ostamaan yhtä koria ja perheenkin sai ruokittua siinä samassa kätevästi. Myymälään oli saapunut juuri odotettu Ingegerd Råmanin suunnittelema Viktigt-mallisto, johon mielenkiinnolla tutustuin. Ihan kivoja juttuja, astiat etenkin ja sarjan lasikaatimen ostinkin. Myös musta lepotuoli oli kaunis ja hyvä kandidaatti terassille. Kävi kuitenkin ilmi harmillisesti, että luonnomateriaaleista tehty tuoli ei ole ulkotiloihin tarkoitettu, eli jäimme vielä miettimään otammeko riskin.

Viktigt ikea Raman blogi-3

Mutta, kaikista parhaan löydön tein käydessäni sattumalta kirjaosastolla. En meinannut uskoa silmiäni kun eteen tupsahti Viktigt-malliston suunnitelleen muotoilija Ingegerd Råmanin töistä ja elämästä kertova kuvapainotteinen sisustuskirja ’Se ei ole mitään, mutta silti jotakin’. Nimi viittaa muotoilijan ajatukseen omasta työstään. Ihailtavan nöyrä asenne merkittävän uran tehneeltä henkilöltä.

Sympaattinen kirja on täynnä seesteisiä kuvia sekä Råmanin mielenkiintoisia ajatuksia elämäntarinan kera. Hinta taisi olla noin kympin Ikean kantiskortilla. Kirja on vieläpä suomenkielinen ja taitto on kaunis. Lämmin suositus tälle opukselle, jonka parissa taidan viettää useita hetkiä tänä viikonloppuna. Muuten luvassa on parit juhlat ja josko ehtisin panostaa taas blogiini, joka on valitettavasti ollut vähän hiljaisempi kiireistä johtuen.

Aurinkoista viikonloppua!

A waited Ikea Viktigt -limited collection designed by Ingegerd Råman has finally hit the stores. The best find was, however, the coffee table book about Råman’s work and life. Very inspirational pictures and thought awaking ideas from the designer. 

Kommentit (2)

  1. Leena

    Paljon kiitoksia vinkistä! Ihanaa viikonloppua!

    • coffeetablediary

      Eipä kestä! Mukava jos siitä oli iloa. Kiitos paljon ja ihanaa sunnuntaita Leena! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *