Blogit
Coffee Table Diary

Penkki eteiseen + Ikea 2017 kuvasto

Ikea 2017 Bjorksnas penkki blogi-3

Kävin viime viikolla Ikean uuden kuvaston lanseeraustilaisuudessa Pasilan konepajalla, jossa juhlittiin samalla ketjun Suomeen rantautumisen 20-vuotissyntymäpäiviä! Inspiroiva ja kodikas tilaisuus, jossa oli mukava käydä kääntymässä viihtyisästi kodinomaisesti sisustustetussa tilassa  ja tavata samalla joukko vanhoja sekä uusia kasvoja. Kuvaston uutuuksista jäi mieleen muun muassa Björksnäs- ja Svärtan-sarjat, sekä Gjöra-sänky.

Ikea 2017 Bjorksnas penkki blogi-4

Eteisemme on parhaillaan muutosten kourissa ja suunnitelma alkaa olla valmis. Kalustuksen keskiössä on Ikean Björksnäs-penkki, joka ei jättänyt mieltäni rauhaan, niinpä kävin sen tänään ostamassa. Kauan mietin kahden vaihtoehdon, harmaasta lampaantaljasta tehdyn ja pellavaisen istuintyynyn välillä, päätyen lopulta pellavasekoitteeseen. Ehkä haen vielä lampaantaljaversionkin syksyn edetessä, niin ihana se on. Nyt penkki on kasattu ja se sopii eteisen ikkunan alle kuin nakutettu!

Ikea 2017 Bjorksnas penkki blogi-2

Puutarhanpenkin maalauksesta innostuneena maalausvimma taisi jälleen puraista ja mietinnässä on uusi sävy eteiseen, joka yhdistää ruokailutilan ja olohuoneen toisiinsa. Myös seinälle on suunnitteilla jotain ihanaa, koukeroinen kultapeili sai siirtyä toisaalle ja lisäksi eräs valaisinhaave kutkuttelee mieltä. Eteisen väliaikaisesta ilmeestä löytyy kuvia täältä.

Joko olette selannet Ikean uutta kuvastoa? Mitäs tykkäätte uutuuksista?

Ikea 2017 Bjorksnas penkki blogi

One of my favorites from the Ikea 2017 catalogue is the limited Björksnäs-collection including the wooden bench I had to get to our hallway. I had hard time choosing between the gray sheepskin cushion and the linen one, but finally chose the linen version. It fits really nice to the designed spot. More changes will soon come to this space, so stay tuned.

Kommentit (3)

 1. Idis & Interiööri

  Hih, juuri samaista penkkiä ihailin, kun tänään piipahdin Ikeassa 🙂
  Ainakaan Hapitsulla ei tainnut kaikkia uutuuksia ollakaan vielä… :O

  Kivaa viikonloppua <3

  • coffeetablediary

   Hih, miten en ole yllättynyt 🙂 Ihanaa viikonloppua teillekin! <3

 2. 10 x Parasta nyt | Elokuu – Meillä Kotona -blogit

  […] tapahtumia ja toistaseksi mieleenpainuvin oli Ikean katalogin julkistus, mistä bongasin myös uuden penkin eteiseemme. Tapahtuman hashtag #ihanaaollakotona osui ja upposi kaltaiselleni kotihiirelle, jolle kotoilu […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *