Blogit
Coffee Table Diary

Suunnittelukohteeni: Työhuone

Fritz Hansen Ro-chair Jaime hayon, AJ floorlamp, Artek zebra, Beoplay headphones, Balmuir throw
Fritz Hansen Ro-chair Jaime hayon, AJ floorlamp, Artek zebra, Beoplay headphones, Balmuir throw, Woodek Bo-jakkara, Ferm Living tea cup

Viimeisin suunnittelukohteeni on työhuone aika poikkeuksellisella sijainnilla. Kyseessä on nimittäin sisustamiseen erikoistuneen Espoon Suomenojalla sijaitsevan kauppakeskus Liilan sisäänkäynnin aulassa olevan hiljattain lanseeratun Ideapisteen lava. Sisustus on toteutettu kauppakeskuksen myymälöiden tuotteilla – yhdistelemällä sellainen kokonaisuus, mitä yhdestäkään yksittäisestä liikkeestä ei saa. Kuitenkin jokainen palanen sisustuksesta löytyy saman katon alta, mikä kuvastaa hyvin kauppakeskuksen laadukasta ja monipuolista myymälä- ja tuotevalikoimaa. Sopivien tuotteiden löytäminen sisustukseen olikin helppoa ja inspiroivaa. Todella mukava projekti, jonka toteutimme yhdessä kollegani Terhin kanssa!

Mitkä olivat lähtökohdat tälle projektille? Parasta tässä oli se, että saimme vapaat kädet käyttää luovuuttamme sisustussuunnittelussa. Inspiroiduimme toteuttamaan työhuoneen tällä kertaa. Haastavaksi sisustamisen teki se, että kyseessä on lava, eikä työhuoneella ole varsinaisia seiniä. Niinpä tilasimme ensitöiksi yhden seinän tilaa rajaamaan. Seinättömyys ja lavan takana oleva jättimäinen mainosscreen, sekä ympärillä taustalla vilisevät liikkeiden valokyltit ja sisäänkäynnit tekivät valokuvaamisesta myös aika haastavaa. Tällaiset läheltä otetut kuvat toimivat parhaiten.

Sisustuksen kulmakiveksi valikoitui alkuvaiheessa Vepsäläiseltä löydetty Jaime Hayonin Fritz Hansenille suunnittelema herkullinen Ro-nojatuoli puuterisen vaaleanpunaisena. Lukunurkkausta valaisee Louis Poulsenin AJ-jalkavalaisin hiekan sävyssä. Pehmeyttä tuo Artekin Zebra-tyyny mukavan kontrastin kera, sekä Balmuirin casmir-villti. Lehtiteline on kauniin yksinkertainen malli Bo Conceptilta, Samba-rahi Interfacelta. Nämäkin Vepsäläisen valikoimasta. Sivupöytänä toimii super kaunis Bo-jakkara. Se on valkoöljyttyä tammea Woodekilta. Sen päällä on Lastenhuone.fi -myymälästä löytynyt ihana Ferm Livingin teekuppi ja lautanen upeassa vihertävässä sävyssä.

Toinen ratkaiseva elementti yleisilmeen muodostumisen kannalta oli upea persialainen käsinsolmittu villamatto Mattokympistä. Maton musta sävy tuo hyvää kontrastia ja dynamiikkaa muuten pastellisiin sävyihin. Seinän maalasimme Boknäsilla myytävällä Flamantin täysmatalla kauniilla pehmeän mustalla maalilla (sävy Black Tie), joka ryhdisti huoneen ilmeen. Mustan seinän avulla yleisvaikutelma ei ole hempeä pastellisävyistä huolimatta ja se toimii kauniina taustana muulle sisustukselle.

Lundia Classic hyppy työtasolla, Hay box box, Wishbone-chari Carl Hansen & Son, Block-lamp, Lundia System -laatikot, Design Letters, Bo Concept Marble clock

Hyllykkö integroidun työpisteen kanssa on kaunis Lundian Classic valkoisena. Se tuo skarppia ajatonta ilmettä huoneen sisustukseen mustaa seinää vasten. Upean monikäyttöisiä nuo Lundiat, hyllylevyjen paikkojen vaihtaminen kävi todella näppärästi. Lundian System-laatikot pääsivät myös hyllyjä koristamaan. Työvalaisimena on messinkinen Gubin Bestlite-valaisin Boknäsilta. Työtuolina valkoöljyttyä tammea oleva Carl Hansen & Sonin Wishbone-tuoli (Vepsäläinen).

Bang & Olufsen, BeoPlay S3

Bang & Olufsen, BeoPlay H6

Monet tykkäävät tehdä töitä ja rentoutua musiikkia kuunnellen, niin minäkin. Niinpä työhuoneeseemme tuli Bang & Olufsenilta löytynyt sisustajan silmää miellyttävä huipputehokas BeoPlayn valkoinen S3-kaiutin. Upeaa muotoilua! Myös saman merkin nahkasomisteiset H6-kuulokkeet kelpuuttaisin itsellenikin koska vaan.

Bo Concept Round marble clock marmorikello

Marmoria oli pakko laittaa tähänkin sisustukseen. Sitä on ripaus Bo Conceptin kauniissa kellossa (Vepsäläinen). Messinkiä on työvalaisimen lisäksi muissakin yksityiskohdissa, kuten upeassa saksofonissa, joka löytyi F-Musiikista. Messinkinen kynäteline ja tarjotin puolestaan ovat Ferm Livingiltä Lastenhuone.fi:n valikoimista, kuten myös Hayn säilytyslaatikot, Design Letters -merkin muistilaput ja kynät. Huumoria huoneeseen tuovat koira- ja hevostarvikkeiden erikoisliike Hööksistä löytyneet söpöt pienet dalmatialaiset.

Bestlite Gubi BL 2 table lamp brass, Lundia Classic hylly

Tämä sisustus on nähtävillä kauppakeskus Liilassa Suomenojalla 7.11. asti, eli tervetuloa käymään paikan päällä! Oli kyllä ihan super kiva projekti! Monen monta kertaa kollegani kanssa huokailimme, että voi kun tämän huoneen saisi siirrettyä omaan kotiin. Toivottavasti tekin löydätte kuvista ideoita ja inspiraatiota!

Woodek Bo-jakkara

My latest work is the interior design for a home office-library which I just completed with my colleague. The location is very different from usual. It is located at the home decoration and furniture store focused mall, Liila in Espoo. The client using it is imaginary and we had free hands to use our creativity and high-quality assortments of the stores. I just love how the interior turned out to be, and could take this room any day into my own home. Hope you like it too!

Kommentit (6)

 1. Anonymous

  Hyvä te, ihan silmiä hivelevän kaunis kokonaisuus pikantilla persoonallisella otteella! Ottaisin sen milloin tahansa tuollaisenaan kotiini:).

  • coffeetablediary

   Kiitoksia! Ihana palaute!! 🙂 Kiva tehdä välilä jotain erilaista, vaikka molemmat toki tunnistamme kädenjälkemme sisustuksesta. Ole ihmeessä yhteydessä jos kaipaat suunnittelua kun kerran ilme miellyttää. 🙂

 2. Anniina

  Tämä täytyy nähdä livenäkin 🙂

  • coffeetablediary

   Kiva kuulla! Lämpimästi tervetuloa katsomaan paikan päälle Liilaan! 🙂

 3. JohannaL / Koti Aurorassa

  Ihan mieletön! Kuvista ei kyllä uskoisi, että tämä on kauppakeskuksen aulassa. Tykkään kympillä <3 Ja idea on minusta kans mainio, että tavarat löytyvät kauppakeskuksen eri liikkeistä.

  • coffeetablediary

   Voi kun kiva kuulla! Kiitos paljon ihanasta palautteesta! 🙂 Erilaisten juttujen yhdistely on sisustamisessa yleensä hyvä juttu, ei tule katalogimainen (=tylsä), vaan mielenkiintoisempi ilme sillä tavalla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *