Blogit
Coffee Table Diary

Hyvän uuden vuoden resepti

Hyvää seuraa, kuohuvaa lasissa ja punaista lakkaa kynsissä, siinä ainesosat onnistuneeseen uuden vuoden viettoon. Vuosi vaihtuu tälläkin kertaa iloisesti ystäväporukalla ja se jos mikä on hyvä syy nostaa malja menneelle ja tulevalle vuodelle. Sain maisteltavaksi Monistrolin Cavaa* sopivasti juhlasesongiksi, joka on monipuolinen kuohuviini moneen tilanteeseen – arjessa ja juhlassa.


Valintani on kuohuvissa ihan aina kuiva versio, sillä ei niin mukavien kokemusten takia makeammat kierrän kaukaa valitessani juomaa. Nyt sain kuitenkin testattavaksi sekä kuivaa Brutia sekä puolikuivaa Semi Secoa, joten päätin rohkeasti antaa tilaisuuden myös makeammalle vaihtoehdolle. Juhlistimme lähestyvää uutta vuotta ystäväni kanssa, joka on minun tapaan herkkusuu ja skoolasimme cavan kera. Laitoimme pöydän koreaksi helpolla rennoista tapaksista – juustoista, viikunoista, serranosta ja melonista. Jälkiruokana oli baklavaa sekä pavlovaa persimonin ja passionhedelmän kera. Ihana tapa viettää välipäivän iltaa ja ottaa ilo irti juhlasesongista arki-iltana.

Suureksi yllätyksi näistä kahdesta Semi Seco vei kevysti voiton meidän molempien mielestä. Se oli oikein oiva juoma tapasten ja pavlovan kera. Maun perusteella olisin hyvin luullut sitä arvokkaammaksi kuin alle kympin pulloksi. Loppuillasta maistoimme vielä kuivaa versiota, joka jäi kahdesta selväksi kakkoseksi. Hämmästyttävää kyllä! Yllätyksen johdosta tutkin hieman asiaa ja selvisi, että Monistrolin Semi Secossa on joidenkin muiden merkkien vastaaviin jopa 5g vähemmän sokeria, mikä selittänee osittain kokemuksemme ja tekee viinistä oikein miellyttävän juoman tapasten ja jälkiruoan kaveriksi vaikka makumieltymys olisikin yleensä kuivempien suuntaan.

Uudeksi vuodeksi tekee mieli laittautua ja viimeistellä myös kynnet kauniiksi. Tällä kertaa valinta on Yves Rocherin testivoittajaksi eri yhteyksissä valittu edullinen geelikynsilakka* viileän tummanpunaisessa sävyssä (28. Framboise intense). Lakka pysyy hyvin ja yksikin kerros riittää peittävän sekä kiiltävän lopputuloksen aikaansaamiseksi ilman päällyslakkaa. Lakan saa pois ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Kauniit kynnet ja kuohujuomaa loistoseurassa – siinä takuuvarma resepti onnistuneeseen uuden vuoden vastaanottoon! Hauskaa vuodenvaihdetta toivottaen!

Beautiful red nails and sparkling wine in great company is the winning combination for the new year’s eve.

* Saatu blogin kautta. Valviran ohjeistuksen takia alkoholia koskevia kommentteja ei voida julkaista.

Kommentit (2)

  1. Irina – White & Fresh

    Ihanaa uutta vuotta 2016! 🙂

    • coffeetablediary

      Kiitos! Ihanaa uutta vuotta Irina! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *