Blogit
Coffee Table Diary

Habitareen! Lippuarvonnan voittajat

Habitare 2016 lippuarvonta blogi

No niin! Syksyn vilkkaimpiin lukeutuva viikko on polkaistu käyntiin, sillä edessä on jos jonkinmoista tapahtumaa Helsinki Design Weekin tiimoilta. 2016 Habitare-messut alkavat keskiviikkona ammattilaispäivänä ja avautuvat suurelle yleisöllee torstaina kestäen sunnuntaihin saakka. Habitare-lippuarvonnan onnetar suosi tällä kertaa Iidaa ja Hannaa, josta kumpikin voitti kaksi lippua (paketin arvo 36 eur). Laitan viestin voittajille vielä henkilökohtaisesti niin saan liput postitettua perille pikimmiten. Onneksi olkoon voittajille!

Habitare 2016 lippuarvonta blogi

Oheiset kuvat ovat viime vuoden Habitaresta Artekin ja Vitran osastoilta, jotka jäivät positiivisesti mieleen. Kuvia ja jutun 2015 Habitaren suosikeista löydät täältä. Sitten edellisvuoden Habitaren olen ehtinyt käydä tänä vuonna tsekkailemassa sisustustuulia keväällä Stockholm Furniture Fair -messuilla ja Milanon Salone del Mobilessa. Vaihteeksi on vuoro katsastaa kotimaisten messujen tarjonta. Odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää ja mitkä asiat tai osastot innostavat eniten tänä vuonna. Raporttia Habitaresta seuraa, totta kai!

Oletteko te menossa Habitareen ja millaisin odotuksin?

This week is full of happenings focusing on design all around Helsinki. On Wednesday the Habitare -fair opens its doors for professionals, and on Thursday for the wider audience. These pics are from the last year’s Habitare-fair from Artek and Vitra. Pictures and reportage from 2016 Habitare will follow soon! 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *