Blogit
Coffee Table Diary

From The Garden

Spring flowers from garden Coffee Table Diary Blog

Spring flowers from garden Coffee Table Diary Blog

Spring flowers from garden Coffee Table Diary Blog

Poimin eilen kevään ensimmäiset kukat omalta pihalta maljakkoon. Puutarhan kukkaloisto on mieletön juuri nyt. Ensimmäiset tulppaanilajikkeet ovat vihdoin kukassa. Samoin valkoiset pikku talviot ja pitkään kukkineet palloesikot, rusokirsikka vaaleanpunaisine kukkineen sekä pari muuta lajiketta, joiden nimiä en nyt muista. Tämä on näiden kasvien ensimmäinen kerta kukassa, mikä lisää puutarhan sadunomaisuutta silmissäni. Kukkapenkit rakennettiin viime vuoden kesäkuussa, jolloin osan kukinta-aika oli jo ohi. Kukkasipulit istutin syksyllä. Niitä on satoja, joten surutta voi muutaman kukan maljakkoonkin poimia milloin vaan kotia sulostuttamaan. Maljakko on muuten Tukholman tuliainen Asplundilta. Huomasin tänä aamuna, että vanha rusotuomipihlaja oli avannut yön aikana kauniit hennot kukkansa. Ihanaa löytää pihalta joka päivä jotain uutta ja kaunista!

First blooms picked from my own garden this year. Love them! 

Kommentit (4)

 1. Anniina

  Onpa kätevää kun on oma kukkamaa, josta poimia maljakkoon! Itse en ainakaan kaipaa isompaa kimppua, ainakaan kesällä, kun muutenkin kaikki herkempää ja valoisampaa, vaan just muutama harkittu oksa riittää.

  • coffeetablediary

   On kyllä kätevää kun ei tarvitse kukkakauppaan asti lähteä 😀 Minustakin muutama hento kukka maljakossa on usein ja nyt kesällä etenkin raikkaampi vaihtoehto isoon kimppuun verrattuna.

 2. Tuija / form follows function

  Ihania 🙂 Täällä löytyy toinen innokas puutarhuri! Viikonloppuna tein ehkä löydön pihamme laidalta, kirjoitinkin siitä blogiini.

  • coffeetablediary

   Kävin heti lukemassa puutarhajuttusi! Mieletön historia teidän talolla ja pihalla, sekä aivan ihanat kirsikanoksat olit poiminut 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *