Blogit
Coffee Table Diary

For the Home

Tässä muutamia ihania juttuja kotiin, jotka mieluusti kotiuttaisin. Hyviä vaihtoehtoja myös joululahjaksi ainakin sisustusjutuista pitäville, jos lahjat on vielä hankkimatta. Lahjat ei tosiaankaan ole se joulun ykkösjuttu, mutta mitä niihin tulee, niin mieluiten annan käytännöllisiä ja kauniita asioita. Joulun tavaraähkyn keskellä pelkistäminen pääsee oikeuksiinsa. Less is more.

Tärkeintä joulussa kuitenkin on hyvä mieli, rentoutuminen, yhdessäolo ja puuhastelu rakkaimpien kanssa. Aineettomat lahjat, kuten saajaansa ilahduttavat palvelukset ovat niitä parhaimpia. Sain juuri joulukalenteristani mieheltäni lappusen, joka oikeuttaa vapaailtaan ja pitkiin uniin sen jälkeisenä aamuna. Se jos mikä on luksusta, kun elää ihanassa, mutta intensiivisessä vauvahärdellissä.

Kollaasissa: Lilla Bruket kylpysuola / Menu marmorinen seinäkello / Ilse Crawford: A Frame For Life -kirja / Byredo Bibliotheque tuoksukynttilä / Stelton Theo teepannu / Balmuir mohairviltti. Kuvat valmistajien.

Millaisia lahjatoiveita sinulla on?

Products for the home I would love to have or give. Useful and beautiful. Still, the best gifts are immaterial. Such as a free night out and a morning after from taking care of the baby. That defines ultimate luxury for me at this very moment in this happy but hectic life situation.


What kind of gifts you would like to give and receive?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *