Blogit
Coffee Table Diary

Eteinen ja sisustuskokeilu

Väittäisin, että lähes kaikissa kodeissa on varmasti joku tila, jonka sisustus on jäänyt odottamaan viimeistelyä. Meillä on sellaisia muutamia, ja yksi niistä on eteinen. Eteisen toisella puolella on olohuone ja toiselta puolelta avautuu keittiö ja makuuhuoneet. Eteisessä on antiikkipeili, Ikean kaapisto messinkivetimillä, juuttimatto ja spottivalaisimet. Yleensä lapsen rattaat vie ison tilan ja huomion eteisestä, joten kalusteita ei ole hirveästi kaivannutkaan.  Koska eteinen näillä varustuksilla on varsin tylsän ja keskeneräisen näköinen, päätin kokeilla pientä stailaamista, jotta saisin sen teille jotenkin edustavammin esiteltyä.

Niinpä toin tilaan olemassa olevan perintötuolin, Kartellin sivupöydän olohuoneesta ja valaisimen vaatehuoneesta. Täytyy sanoa, että tykkään yllättävän paljon tästä kombosta, vaikka ihan kokeilu onkin, eikä Kartell ehkä kuulukaan omiin tämän hetken suurimpiin suosikkeihin. Valaisin tuo silti kivaa tunnelmaa ja vangitsee katseen, koska tilassa ei ole riippuvalaisimia. Sivupöydän kanssa tuoli muodostaa pienen viihtyisän tilan kutsuen istahtamaan ja vaikutelma pelkästä läpikulusta poistuu ryhmän myötä.

Suunnitelmissa on ollut hankkia eteiseen kiva penkki ja laittaa seinälle jotain sisustuksellista. Myös valaisin on ihan ehdoton tunnelman kannalta, kuten tämä kokeilu osoittaa. Tämä Kartellin valaisin on löytänyt niin hyvän paikan pukeutumishuoneesta, etten malta sitä eteiseen luovuttaa, vaikka nyt hieman houkuttelisi.

Löytyykö teidän kotoa joku sisustuksen puolesta keskeneräinen tila?

Quick look into our hallway, which is not yet finished when it comes to interior decoration. I tried out combining existing furniture and a lamp from other parts of our house, and was surprised how nice it turned out to be, even though this will be only a temporary solution.

Kommentit (4)

 1. Lyde

  Ihana eteinen teillä, ja kaunis tuo ikkuna! Meiltä löytyy keskeneräisiä tiloja enemmistönä, vaikka nyt ollaan asuttukin täällä uudessa kodissa jo noin viisi kuukautta, niin aina vaan monikin paikka on ihan kesken. Osittain siksi, että varastomme on kesken, ja sinne kuuluvaa rompetta on sisällä kaikki liikenevät nurkat täynnä, mutta myös siksi, että kodin muodostuminen vaan ottaa aikansa. Edellinen talo alkoi olla vasta kahden vuoden asumisen jälkeen sellainen, ettei mikään kohta tuntunut repsottavan ainakaan keskeneräisyyden takia 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos kommentistasi, tosi kiva kuulla teidän kodin vaiheesta, Lyde! 🙂 5kk uudessa kodissa on aika lyhyt aika minusta, joten en ihmettele jos kaikki tavarat ei paikoillaan tuossa vaiheessa – etenkin jos varasto vasta rakenteilla! Säilytystilojen puute pn kyllä ehkä rassaavinta ikinä! Ollaan tosiaan asuttu tässä jo jokunen vuosi, muta hiljaa hyvä tulee ja kiva vaan kun on vielä projekteja jäljellä. 🙂 Ikkuna eteisessä on kyllä luksus minustakin!

 2. Anonymous

  Oi niin kaunis värikokonaisuus olohuoneeseen asti.
  Jos asuisin lähempänä, ottaisin sut meillekin stailaamaan.

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi! <3 Yhteneväisyys ja jotain kiinnostavaa katseltavaa eteisessä on itse asiassa hyvä juuri senkin takia kun siitä pääsee nauttimaan olohuoneestakin katsottuna. Mukavaa sunnuntaita ja joulunodotusta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *