Blogit
Coffee Table Diary

Elegantin sisustamisen taituri | Rose Uniacke

Törmäsin tänään itselleni uuteen sisustussuunnittelijaan, jonka kädenjälki vei jalat alta saman tien. Kyseessä on brittiläinen Rose Uniacke.  Hänen suunnittelemien tilojen tunnelma on lumoavan rauhallinen olematta tylsä. Tyyli klassinen ja minimalistinen sekä jotenkin hurjan elegantti. Oma makuni  kotini suhteen kallistuu usein hieman modernimpaan kuin nämä sisustukset, mutta tykkään tällaisestakin valtavasti. Kaunista, tyylikästä, viihtyisää ja ylellistä! Uuden ja vanhan yhdistely on ehdottomasti tärkeä osa minulle ominta sisustustyyliä ja siinä tämä suunnittelija on ilmiselvästi ihan huipputaitava.

Kuva on muun muassa tuoksukynttilöistä tunnetun Jo Malonen pääkonttorilta Lontoosta, jonka sisustus on Uniacken suunnittelema. Inspiraatiota sunnuntaihinne suunnittelijan huikeasta Lontoon kodista lumoavan Nowness In residence -videon kera. Huikean hieno video, koti ja sisustus!

Onko nimi teille tuttu? Inspiroiko tällainen klassisempi tyyli?

I just ran into an interior designer Rose Uniacke in the Internet and was super inspired! Such elegant and stylish interiors with remarkable harmony. My own style leans towards more minimalist and modern usually, but I really love mixing new with old and adding some classic elements into the mix.


Picture Rose Uniacke, video Nowness

Kommentit (2)

  1. Anniina

    Tää kolahti muhun. Videokin piti katsoa kahteen kertaan ja pysäyttää lukuisia kertoja. Inspiroiva kerta kaikkiaan!

    • coffeetablediary

      Kiva kun sinäkin inspiroiduit! Monen katselukerrankin jälkeen videosta löytää joka kerta jotain uutta mielenkiintoista katsottavaa – niin upea koti ja talo itsessään! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *