Blogit
Coffee Table Diary

Easter Mood

coffee table diary narsissit pääsiäinen

Hyvää pääsiäistä sinne! Oletteko te pääsiäisihmisiä? Nuorempana pääsiäinen oli mielestäni hiukan tylsä ja jopa aavistuksen ahdistava kun kaikki paikat olivat kiinni ja aika mateli. Parhaisiin muistoihin kuuluukin eräs Pariisissa vietetty pääsiäinen eri maista yhteen kokoontuneen kaveriporukan kanssa. Kaupunki suorastaan kuhisi elämää, ilmapiiri oli iloinen, aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja kevät oli jo pitkällä. Mikä ihana vastakohta kotipuolen takatalvelle ja pyhien pysähtyneelle tunnelmalle!

Nykyisin myönnän jopa nauttivani pyhien rauhasta. Ihanaa kun ei tarvitse liikaa aktivoitua, vaan voi hyvällä omallatunnolla rentoutua kotona ilman suurempaa ohjelmaa. Aivan pelkkää lepoa eivät nämä päivät silti tule olemaan. Meidän pikkuinen liikkuu jo sen verran vikkelästi, että häntä todella saa vahtia. Omat lelut eivät voisi vähempää kiinnostaa. Sen sijaan pistorasiat, sähköjohdot, koiran lelut, porrasaskelmat ja viimeisimpänä vessaharja (!!) ovat kuuminta hottia. Ou nou.

Oli aivan pakko jakaa täällä oheinen kukkakuva toissapäivän illansuusta. Tunnelmalliset ilta-auringon säteet hiipivät vaivihkaa esille koko päivän taivasta vallinneen pilviverhon takaa. Valaisten tulen lailla olohuoneen keltaiset narsissit upeaan hehkuun. Kuvassa on mielestäni jännän dramaattinen tunnelma, mutta samalla myös jotain todella rauhaisaa. Pirteän keltainen hohto vasten melankolisen harmaata seinää ja iltahämärää.

Tällaisten höpöttelyjen kera oikein rentouttavia pyhiä teille! Palailen linjoille lähipäivinä ainakin erään herkullisen kasvisruokareseptin kera.

Happy Easter! In the picture, flowers on my coffee table photographed in the evening light earlier this week. Breath taking beautiful rays of the sun set broke through the cloudy sky and lighted up these yellow beauties on fire. Somehow quite dramatic yet deeply peaceful feeling in this picture. 


Luckily I don’t have much plans for the coming days. My main activity will be just staying home and relaxing. Hope you can enjoy some down time too!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *