Blogit
Coffee Table Diary

Color Challenge

Rakastan värejä! Niin himmeitä kuin kirkkaitakin, hentoja ja voimakkaita, kuten myös puhtaita ja murrettuja. Jokaiselle on aikansa ja paikkansa. Absoluuttisen rumaa väriä tuskin on. Käyttötapa, mielentila ja konteksti ratkaisevat. Toki tietyt värit ja sävyt ovat kauniimpia kuin toiset.

Värit ja se miten me ne näemme tai koemme on tosi mielenkiintoinen aihe! Kuten viime viikkoina pinnalla ollut valko-kulta vai sini-musta mekko pähkäily todistaa (värihän oli valko-kulta!). Ja kuten Lotta Agatonin Colorful -kirjan nimi pilke silmäkulmassa viittaa – onhan harmaan, beigen, mustan ja valkoisen lukuisat sävytkin värejä! Niin myös minun maailmassani.

Aiheeseen liittyen sain Instagramin puolella kivan värihaasteen Ex Minimalistilta. Kiitokset vielä! Tätä oli vallan hauska tehdä. Ideana haasteessa oli kuvata väriteeman mukaan yksi väri per päivä viitenä päivänä. Värit ja aiheet poimin puhtaasti fiiliksen mukaan. Joka kuvassa oli värin lisäksi jokin muukin yhdistävä tekijä. Nyt on homma purkissa ja ohessa kooste kuvistani. Niin, viides väri oli harmaa ja kuva löytyy edellisestä postauksesta.

Tribute to color with my pictures from the color challenge in Instagram
White vases // The softest powder pinks // Maroon: Good bye winter // Black: Coffee or tea? 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *