Blogit
Coffee Table Diary

Byredo Arvonta

Aika kuluu nopeasti kun on hyvässä seurassa! Blogini on kohta puolivuotias ja syntymäpävän kunniaksi halusin keksiä jotain ihanaa teille lukijoille kiitokseksi tähänastisesta yhteisestä taipaleesta. Puolivuotiaan tavoin, joka päivä uutta oppien ja välillä horjahdellen, intoa kehittyä sekä mennä eteenpäin löytyy vaikka millä mitalla. Teidän vierailujen ansioista pieni haaveeni, hyvän mielen valtakuntani ja luovuuteni kanava on ottanut tuulta alleen ja samalle tekee touhusta niin kovin mielekästä. Uusien lukijoiden ilmestyminen sekä vanhojen mukana pysyminen ilahduttavat kumpikin aina ihan mielettömästi.

Byredo Fleur Fantôme fragranced candle Coffee Table Diary blog giveaway

Koska kukkia on aina ihana antaa, siitä inspiroituneena päätin arpoa yhdelle teistä ihanan tuoreilta kesäkukilta tuoksuvan pienen Byredon Fleur Fantôme tuoksukynttilän (70g). Sen kannoin tuliaisina teille taannoiselta Tukholman reissulta, koska arvelen myös siellä ruudun toisella puolella olevan tuoksukynttilöistä pitäviä. Hankin samanlaisen itsellenikin kesäiltoja herkällä tuoksullaan sulostuttamaan. Kuten olette jo ehkä huomanneet, Byredo kuuluu suosikkimerkkeihini, ja sen Ranskassa valmistetut mustat kynttilät ovat tuoksukynttilöiden ehdotonta aatelia. Musta suupuhallettu lasi ja musta vaha tekevät kynttilästä myös erityisen tyylikkään sisustuselementin kodin kaunistukseksi.

Kesäkuuhun täydellisesti sopiva pirskahtelevan raikas Fleur Fantôme on saanut inspiraation kukkaan puhjenneesta puutarhasta. Siitä löytyy raparperin, tulppaanin ja sitruunapuun lehtien sekä sametin tuoksua.

Byredo Fleur Fantôme fragranced candle Coffee Table Diary blog giveaway

Edit: Koska tarkoitus on kiittää teitä, jotka viihdytte täällä ja tulette kerta toisensa jälkeen takaisin, arvonta suoritetaan tähän postaukseen kommentin jättäneiden Facebook, InstagramBloglovin’ ja Blogger seuraajien kesken. Jos siis luet blogia, muttet vielä ole seuraajana missään näissä kanavissa, nyt on hyvä syy käydä tykkäämässä/seuraamassa ja jättää kommentti, niin olet mukana arvonnassa. Risut, ruusut ja postaustoiveetkin ovat myös erittäin tervetulleita. Jätäthän mieluusti myös sähköpostiosoitteesi (huom. ei pakollinen) jos et ole kirjautunut kommentoija, niin arpaonnen sattuessa kohdallesi saan sinuun helposti yhteyden. Viimeinen päivä osallistua on 14.6.2015 jonka jälkeen arvonta suoritetaan ja voittaja julkistetaan. Edit: Arvonta on päättynyt.

Lämmin kiitos kun olet olemassa ja onnea arvontaan!

To celebrate the blog’s first six months and to thank you lovely readers for the journey, I want to giveaway a Byredo’s Fleur Fantôme fragranced candle (70g). Byredo, Stockholm based boutique perfume brand is one of my favorites. This luxurious candle made in France comes in mouth blown black glass vessel with black wax. Fleur Fantôme is inspired by the garden in bloom, and it has notes of tulips, rhubarb, suede and lemon petitgrain leaves. Participation is limited to those of you who both leave a comment to this post and in addition follow the blog in FacebookInstagram and BloglovinAlso please leave your email so I can reach you in case you are the lucky winner. The last day to participate is 14.6.2015 after which the winner will be randomly selected and announced. Once again thanks for being there and good luck!

Kommentit (55)

 1. Anonymous

  Arvonnassa mukana, blogiasi seuranneena,

  terkuin Sari

  • coffeetablediary

   Hieno homma Sari & onnea arvontaan! 🙂

 2. Anonymous

  Sain vinkin blogistasi tuttavani kautta (ko henkilö on ilmeisesti ystäväsi?). Olen todella tykännyt postauksistasi ja on kiva kun nostat esille tuotteita, joita ei esiinny jokaisessa muussa blogissa 🙂 Seuraan FB:n kautta.
  Ehdottomasti mukana tyylikkään tuoksukynttilän arvonnassa!
  mirka.tammi (at) gmail.com

  • coffeetablediary

   Moikka Mirka! Ihana kuulla, että olet löytänyt tänne lukijaksi ja tykännyt! 🙂 Pyrin tosiaan kirjoittamaan ennen kaikkea vähän sellaisista jutuista, mitä jokaisesta blogista ei löydy – mukava jos olen siinä onnistunut! 🙂

 3. Sunday

  Seuraan instagramissa. =)

  sannamarianna

  • coffeetablediary

   Kiva kuulla ja tervetuloa lukemaan Sannamarianna! 🙂

 4. Heidi / Kuistin kautta

  Nyt vasta löysin tämän sinun kauniin blogisi. Jään ehdottomasti seuraamaan, (myös facebookissa ja instagramissa. 🙂 Arvontaan osallistun tietysti, sillä byredo ja tuoksukynttilät yleensäkin ovat tämänkin sisustajan lemppareita. Tervetuloa seuraamaan myös minun Kuistin kautta -blogiani!

  • coffeetablediary

   Moikka Heidi! Ihana kun löysit tänne, tervetuloa lukemaan! 🙂 Täytyy ehdottomasti tulla lukemaan blogiasi pikimmiten, kiitos kutsusta! Löysinkin sinut onneksi jo Instan puolella ja kuvasi näytti tosi kauniilta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *