Coffee Table Diary
Coffee Table Diary

Bye Little Bed

Havahduin taas ajan nopeaan kulumiseen, kun oli aika sanoa haikein mielin hyvästit vauvamme ensimmäiselle sängylle. Tämä suloinen pyörillä varustettu ensisänky oli meillä vuokralla ja siinä tyttäremme nukkui tyytyväisenä elämänsä ensimmäisen puoli vuotta.

Vain hetki sitten minikokoinen sänky oli aivan liian iso sairaalasta kotiin tuodulle pienen pienelle kääröllemme. Rullasimme lakanasta pötkön, jonka asettelimme pienokaisemme ympärille täyttämään tyhjää tilaa ja tuomaan turvaa. Sänky ja vauva seilasivat ensimmäiset viikot mukanamme pitkin taloa huoneesta toiseen. Elämää helpottava käytännöllinen ratkaisu kodissa, jossa lähes kaikki huoneet ovat samassa kerroksessa.

Se oli sitä aikaa kun vauva vain nukkui, tuhisi ja söi. Vuorokaudenajasta viis. Ja me tuoreet vanhemmat ihmettelimme tuota pientä ihmettä minkä ehdimme. Muuta en juuri tuosta ajasta muistakaan. Paitsi sen, että oli läkähdyttävän kuuma päivästä toiseen. Niin kuuma, että vaatteita ei pikkuinen ensimmäisinä viikkoinaan edes tarvinnut. Vaipan vain.

Nyt on sänky jäänyt jo pieneksi ja sen on aika matkata eteenpäin seuraavaan kotiin. Joku vielä pienempi saa siitä hyvän pesän ensimmäisille unilleen. Tälläisinä haikeina hetkinä tulee tunne, että tässäkö sitä jo ollaan? Seuraavaksi meidän tyttö muuttaakin varmaan jo pois kotoa! Sitten heti perään havahduin, että ei nyt sentään vielä ihan hetkeen. Onneksi hän on vielä aika pieni, vaikka samalla jo niin iso ja taitava. Jospa vaikka opettelisimme nukkumaan  yhden kokonaisen yön seuraavaksi.

Hei vaan pieni sänky! Kiitos kun kävit!

I realized how fast time goes by when it was time to say good bye to our baby’s first bed. We had rented it, which was really convenient solution for us during the first six months. The bed has wheels in it so we rolled the baby from room to room during the first weeks. That was the time when she did nothing else than slept and ate. Now it is already time to let it continue it’s journey to the next home. Bye bye little bed! Thanks for staying with us!

Kommentit (2)

  1. Ilonin Anna

    Voi että miten sulonen sänky!! Se on niin hurjaa miten nopeesti ne ensimmäiset kuukaudet vierii, pitää kai vaan muistaa imasta sulosuutta joka hetkestä! ^_^

    • coffeetablediary

      Aivan ihanasti sanottu! Just niin, elämä on tässä hetkessä ja jokaisessa vaiheessa ne suloiset juttunsa, mistä pitää muistaa nauttia.. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *