Blogit
Coffee Table Diary

Birthday Girl

Tämä viikko on yhtä synttärihumua! Eilen tyttäreni täytti vuoden ja tänään on minun synttäripäivä. Ajatella, kuinka nopeasti ensimmäinen vuosi vierähti. Hänestä on vaivihkaa kasvanut tomera taapero, joka uteliaana tutkii maailmaa ja tähtisilmäisenä vekkulina valloittaa ympärillään olevien sydämiä. Juhlistimme eilen pienimuotoisesti oman perheen kesken, juhlat pidetään parissa erässä tulevina viikonloppuina. Minun synttäreitähän tosiaan juhlittiin jo pari viikkoa sitten täysin yllätyksenä.

idkuva yksivuotissynttärit ruusulimonaadi macaroon kristallilasit coffee table diary

Äidille ja isille oli tarjolla ruusulimonaadia, millä skoolattiin. Siinä muuten ihana ja style alkoholiton juhlajuoma, mitä ainakin Stockmann myy. Kakkuna toimi juhlapäivänä macaroon, missä oli yksi kynttilä. Itse päivänsankarihan ei vielä kakkua osaa kaivata, vaan hänelle tarjoiltiin vadelmia omalta pihalta. Marjat ja hedelmät on suurinta herkkua, minkä hän toistaiseksi tietää.

Vadelmiin liittyy hauska tarina. Pihallamme ei ole ollut vadelmia niin kauan kuin me ja mieheni lapsuuden perhe on talossa asunut. Kunnes tulimme viime viikolla kotiin mökkireissulta. Sinä aikana meidän osittain luonnontilassa vielä olevalle pihalle oli ilmestynyt vattupensas täynnä kypsiä marjoja! Tai olihan pensas siinä jo alkukesästä kasvanut, mutta vadelmaksi sen tajusin vasta kun sen oksat notkuivat punaisenaan. Kuulostaa kalavaleelta, tiedän, mutta tämä on ihan tositarina!

Siitä tulikin mieleen, että uskon vahvasti siihen, että kannattaa oikeasti olla varovainen mitä toivoo, koska se saattaa toteutua. Minulla on niin monia omakohtaisia esimerkkejä tästä aiheesta. Olin muun muassa ihastellut digitalis-kasvia sen kauniiden kukkien takia viime kesänä, ja sellainen ilmestyi meidän pihalle yhtäkkiä yllättäen vähän ajan kuluttua. Ja mitä tästä kaikesta opimme? Luonnontilassa olevassa pihassa on omat hyvät puolensa ja universumi vastaa sille lähetettyihin toiveisiin. Elämä on täynnä ihmeitä, enkä malta odottaa, mitä kaikkea ihanaa seuraava ikävuosi tuo tullessaan!

This week is all about birthday celebration in our family. My daughter turned one year old and we celebrated with our little family only, the actual parties will follow later. I also have my birthday, though we celebrated already earlier as a surprise for me, organized by my husband. Can’t wait what lovely surprises there are ahead of us. Also feeling lucky to turn one more year and have a one year old toddler in the family.

Kommentit (2)

  1. JohannaL / Koti Aurorassa

    Onnea molemmille! Onpa kauniita kuvia ♥ Meidän pihalla kasvaa myös vattupuskia, joista tuleekin useampi ämpärillinen 🙂

    • coffeetablediary

      Kiitos paljon Johanna!! 🙂 Vautsi, ihan mahtava vattusaalis tulee teidän omalta pihalta. Minäkin haaveilen useista marjapensaista sitten kun saamme pihaa lähivuosina laitettua, mutta kiva kun nyt jo saa muutaman kupillisen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *