Blogit
Coffee Table Diary

Betonimunia ja pääsiäisvalmisteluja

Betonimunat concrete easter eggs coffee table diary

Tervehdys! Huh, miten nopeasti viikot vierivät! Pääsiäinenkin on jo muutaman päivän päässä, joten sananen valmisteluistani. Innostuin valokuvaamaan oheisen pääsiäiskollaasin muutamista kivoista jutuista ennen kuin flunssa veti sängyn pohjalle. Rairuoho on unohtunut kiireen keskellä kylvää, mutta onneksi maljakossa on pikkunoitien virpomia oksia. Ne saavat luvan riittää koristeluista betonimunien lisäksi.

  • Betonimunat ovat minimalistille sopivat pääsiäiskoristeet, kuten viimekin vuonna. Näiden itse tehtyjen munien karun kaunis ilme miellyttää edelleen. Kannattaa katsoa myös Muotoseikan Viljan vinkit pääsiäismunien koristeluun kalkkimaalilla.
  • Kiehl’sin huulirasvaa ilman en voisi elää, vuodenajasta viis. Uusin makukokeiluni on minttu, joka on ihanan raikkaan ja viileän tuntuinen huulilla.
  • Hayn tulitikut mintun värisessä pakkauksessa ilahduttavat kynttilöitä sytyttäessä. Miksei kaikki käyttötavarat voisi tulla kauniisti pakattuina?
  • Lakrids by Johan Bülow Easter -lakut on kuorrutettu rapeakuorisella minttusuklaalla. Just niin ihania kuin voi kuvitella, kuten merkin muutkin lakut.
  • Santa Maria Novellan Verbena -saippuan toin Rooman tuliaisena. Se ei sinänsä liity pääsiäiseen, mitä nyt kaunis pakkaus sopii hyvin kollaasiini. Onhan pääsiäisessä kirkollisena pyhänä jotain vanhoillista. Mielleyhtymissä ainakin jos ei omissa pääsiäistraditioissa.

Lemppareita niin ikään nuo toisensa ja minut löytäneet Eamesin LTR-pöytä ja itämainen matto – huippuhankintoja molemmat!

Betonimunat concrete easter eggs coffee table diary

Kuvausassistentti Pluto asettelemassa kuonollaan betonimunia juuri oikeaan asentoon.

Itselleni tipukoristeita tärkeämpää pääsiäissä, niin kuin muissakin pyhissä, on saada aikaa hengähtää ja puuhastella kotona. Syödä hyvin ja viettää aikaa perheen kanssa. Niinpä valmisteluista ehkä tärkeimpinä ovat siivota koti ja varustella kaapit täyteen herkkuja. Näihin askareisiin päästään kunhan tämä flunssa on hiljalleen selätetty.

Miten teillä valmistaudutaan pääsiäiseen?

A little easter preparation collage of a couple of favorite things. Decoration wise, the DIY concrete eggs are the favorite Easter decorations, not too polished and yet so pretty. Eating is an essential part of my easter, so Lakrids by Johan Bülow Easter mint chocolate licorice are the holiday’s favorite sweets this year.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *