Blogit
Coffee Table Diary

Kurkistus betonimaisiin seiniin

Pikainen kurkistus tv- ja työhuoneen uusiin seiniin, mistä kerroin viime postauksessa! Perjantaina kannettiin kymmeniä litroja maaleja kotiin ja niiden parissa olen viettänyt illat. Maalatessa on ollut hyvin aikaa pohtia kuinka moni asia on pielessä kun tällaista tapahtuu, toivoa rauhaa, ja surra Pariisin sekä maailman viime päivien tapahtumia. Järkyttää ja hiljaiseksi vetää.

Maalausprojekti on edennyt siihen pisteeseen, että seinät on pohjamaalattu tavallisella seinämaalilla* (Teknos Biora 7) ja kaksi seinää on jo saanut eläväisen betonimaisen koristepinnoitteen* (Teknos Kolibri Sand) päälleen. Aika monta seinää on vielä jäljellä, mutta täytyy kerätä motivaatiota laittamalla pari fiiliskuvaa jo välivaiheesta tänne. Muutaman kokeilun jälkeen löytyi mieluisa tapa työstää seiniä siten, että lopputulos on ihanan utuinen ja pehmeä. Miten paljon struktuuri tekeekään tunnelman kannalta!

Kirjoittelen myöhemmin tarkemmin projektista, työskentelymenetelmästä, sävyistä jne. Tässä vain hieman esimakua lopputuloksesta. Kaunis tuollainen eläväpintainen tausta sisustukselle ihan käytännössäkin, niin kuin edellisessä postauksessa kaavailin. Näyttää siltä, että kodin inhokkihuoneet ovat muuttumassa nopeasti lempihuoneiksi, sen verran fiiliksissä olen seinien uudesta ilmeestä!

*saatu blogin kautta

Sneak peak to our new tv-room and home office structure walls. They came out just as I had planned, a soft and lively feel, and concrete kind of look without being too industrial. They serve as a beautiful backdrop for the rest of the interior including white, natural materials, brass and wood.

Kommentit (7)

 1. Lyde

  Tosi hyvältä näyttää!

  • coffeetablediary

   Kiva kuulla, Lyde! 🙂

 2. Tiina

  Kuulostaa mielenkiintoiselta, kodissamme on myös betoninnäköisen seinän maalaaminen suunnitteilla, joten jäänpä seurailemaan millainen lopputulos teille tulee tällä maalilla. Ehkä näemme laajemmasta kulmasta vielä kuvia? Hyvältä näyttää!

  • coffeetablediary

   Mukava kun aihe kiinnostaa, kiitos kommentista Tiina! Ilman muuta laitan laajempaakin kivaa sekä lisätietoja tänne kun projekti etenee ja sisustus valmistuu hiljalleen! 🙂

 3. Riikka

  Kauniin näköistä pintaa tulee! Harmaa seinä on paljon kiinnostavampi, kun siinä on vähän tuollaista elävyyttä.

  • coffeetablediary

   Kiitos Riikka! 🙂 Pohjamaalattujen seinien harmaa tuntui aika yksitoikkoiselta, seinät heräsivät ihan silmin nähden eloon vasta pinnoitteen myötä. Niihän se on, että väri itsessään on vain osa kokonaisuutta, kun sen fiiliksen toinen puoli tulee juurikin materiaalista!

 4. Vitra Eames LTR ja persialainen matto – Meillä Kotona -blogit

  […] ikuisuusprojekti nimeltä tv-huoneen sisustus on ottanut muutaman askeleen eteenpäin sitten viime kirjoittelun. Inspiraationa toiminut Joseph […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *