Blogit
Coffee Table Diary

Syksyistä sisustusta Balmuirilta

Balmuir fall winter 2015 bed linen showroom Lauttasaari

Pääsin eilen käymään Balmuirin upealla showroomilla. Balmuir on merkki, jossa yhdistyy moni asia, jota kohtaan tunnen palavaa innostusta ja syvää arvostusta. Huippulaadukkaat ja ajattoman tyylikkäät tuotteet, tinkimättömällä työllä ja taidolla luotu maailmanluokan luksus brändi, jonka taustalla on inspiroiva tarina suomalaisesta yrittäjyydestä ja uskosta unelmiin.

Balmuir leather furniture showroom Helsinki Lauttasaari
Balmuir cashmere robes showroom Helsinki Lauttasaari

Ystäväni tietävät, että muistini ei ole paras, mitä tulee vaikkapa puolituttuihin tai hauskoihin sattumuksiin vuosien takaa. Sen sijaan muistan elävästi joitain satunnaisia asioita, jotka ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Kuten poikkeuksellisen kaunis kotijuttu sisustuslehdessä, pintaa syvemmälle mennyt hyvä keskustelu tai ravintolassa lomamatkalla nautittu ateria pieniä yksityiskohtia myöten.

Muistan elävästi kuinka luin useita vuosia sitten Balmuirin tarinan Kauppalehden Optio-lehdestä ja kuinka lähtemättömän vaikutuksen juttu minuun teki. Minusta tuli kertaheitolla Balmuirin ystävä ja ihailija. Tutustuttuani Balmuirin tuotteisiin myöhemmin arjessa ja seuratessani heidän maailmanvalloitusta, suhteeni merkkiin on vain vahvistunut vuosien myötä.

Balmuir bedlinen showroom Helsinki Lauttasaari
Balmuir kid mohair throws showroom Helsinki Lauttasaari

Niinpä oli suuri ilo ja kunnia päästä käymään eilen Balmuirilla blogiyhteistyön merkeissä. Balmuirin showroom on näyttävästi ja viihtyisästi sisustettu tila Helsingin Lauttasaaressa, jossa merkin laaja valikoima niin sisustuksen kuin pukeutumisen osalta upeasti esillä. Pääsin inspiroivan vierailun aikana kuulemaan mielenkiintoista tietoa tuotteista, materiaaleista ja valmistusmaista, uutuuksista, ja tarinoita yksittäisten tuotteiden synnystä. Siitä kuinka aidosti globaali Balmuirin maailma on, suurimman osan myynnistä mennessä ulkomaille ja valmistautumisesta pian alkaville Pariisin messuille.

Balmuir alpaca cushions showroom Helsinki Lauttasaari

Kaikesta välittyi kunnianhimoinen asenne työntekoon, sekä niin asiakkaat kuin yhteistyökumppanitkin huomioiva iloisen ystävällinen ja reilu meininki, sekä tiimityöskentely, minkä voimin uusia tuotteita kehitetään. Yrityksen arvot ja asiakaslähtöisyys näkyy muun muassa eettisten seikkojen huomioinnissa materiaalihankinnoissa ja toiveiden mukaan asiakkaille räätälöidyissä tuotteissa. Asiakkaisiin kuuluu muun muassa kuningashuoneita ja maailman hienoimpia tavarataloja, kuten Fortnum & Mason.

Balmuir towels showroom Helsinki Lauttasaari

Ohessa herkkupaloja showroomin upeasta valikoimasta. Itseäni eniten sykähdyttävät merkin ylelliset tekstiilit, kuten merkin legendaariset pellavalakanat ja lautasliinat, sekä pehmeääkin pehmeämmät kid mohair, baby alpaca ja casmir viltit sekä huivit. Löytyy valikoimasta myös paljon muuta, kuten tyylikkäitä huonetuoksuja, valaisimia ja näyttäviä nahkahuonekaluja sekä piensisustusesineitä, kuten miesten nahkaisia kellokoteloita.

Balmuir alpaca throws showroom Helsinki Lauttasaari

Uutuutena Balmuir on tänä syksynä julkaisemassa lasisarjan, johon kuuluu näyttäviä viinilaseja, karahveja ja kynttilänjalkoja. Kauniin yksinkertaisesti pakatut tuotteet ovatkin oivia lahjaideoita niin tyylitietoisille sisustajille kuin pukeutujillekin. Syksyn uutuksiin kuului myös alpakan taljasta tehtyjä silkin pehmeitä sisustustyynyjä, sekä kirkkaita värejä tyynyliinoissa muuten neutraalin värimaailman piristyksenä. Balmuirin tekstiilit tuntuvat upeilta ihoa vasten, joten parhaiten ne pääsevät oikeuksiin vasta hypisteltäessä ja käytössä.

Balmuir linen pillow cases showroom Helsinki Lauttasaari
Balmuir showroom Helsinki Lauttasaari

Kerrassaan mukava ja inspiroiva tapaaminen, lämmin kiitos vielä Balmuirin väelle! Mukaan tarttui ennen kaikkea aimo annos inspiraatiota alkaa sisustaa kotia syksyisemmäksi. Eivätkä viilenevät säät tunnu yhtään niin ikäviltä, kun tietää sen tarkoittavan koti-iltoja lämpimän viltin alla ja kynttilän valossa tunnelmointia teekupin kera.

Millaisia fiiliksiä lähestyvä syksy teissä herättää? Innostaako jo hieman syksyisempi sisustus?

I had a chance to visit Balmuir’s gorgeous showroom in Helsinki yesterday. What an inspiring visit! Balmuir definitely is among my ultimate favorite Finnish brands. It continues to amaze me how skillfully the brand has been built, being authentic, luxurious, and following the beat of its own drum. It truly makes me inspired how they have conquered the world from the monarchies to the high-end department stores to regular people who appreciate stylish and timeless high-quality interior and fashion products, like myself. Here are some sneak peeks and interior inspiration including season’s new products  from the visit.

Kommentit (4)

 1. Marika

  Balmuirin tuotteet on kyllä ihania, just sellaisia, joita kaipaan syksyisin 🙂 mä muuten muistam tuon saman lehtijutun joskus lukeneeni balmuirista ja se teki myös muhun vaikutuksen 🙂

  • coffeetablediary

   Samoin täällä, syksyllä alkaa kaipaamaan erityisen pehmeitä ja mukavia materiaaleja ihoa vasten. 🙂 Hauska sattuma, että olet lukenut ja fiilistellyt samaa juttua silloin vuosia vuosia sitten. Kiehtova tarina ja hyvin kirjoitettu juttu selvästi kun molemmat muistamme! 🙂

 2. Lumo Lifestyle

  Balmuirilla on upeat tuotteet ja showroom on supertyylikäs. Kerrankin suomalaista brändiä on lähdetty luotsaamaan heti alusta asti vain paras mahdollinen laatu ja merkittävät kansainväliset asiakkaat mielessä.

  Vaikka en talven tuloa odotakaan, lohtua kylmällä tuo kääriytyminen johonkin Balmuirin cashmirhuiveista. Niitä löytyy kaapista parissa eri värissäkin.

  • coffeetablediary

   Voin allekirjoittaa kaiken mitä kirjoitit! Ja cashmir on kyllä syksyn ja talven lohduista parhaimpia. Ihanaa kun sinulla on eri värejä Balmuirin huiveista, mistä valita fiiliksen mukaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *