Blogit
Coffee Table Diary

Pehmeyttä olohuoneeseen | Balmuir B-Collection

balmuir-b-collection-blogibalmuir-b-collection-blogi-6

Lempeää sunnuntaita! Täällä on ollut iloinen ja juhlien täytyinen viikonloppu – perjantaina The Blog Awards Finland -gaala ja eilen vielä rapujuhlat. Nyt kelpaakin olla kotosalla kaikessa rauhassa. Pestä monta koneellista pyykkiä ja tunnelmoida syksyä kynttilöiden palaessa.

Olohuoneemme sisustus on ottanut loikan kohti syksyisempää tunnelmaa saamieni uuden Balmuir B-Collection -malliston tekstiilien myötä. Kaksipuoleiset super pehmoiset villa-kashmir tyyny ja viltti tuovat ihanan pehmeää, mutta jollain tavalla skarppiakin tunnelmaa tilaan. Sävyä voi vaihtaa vaaleamman ja tummemman välillä puolta kääntämällä. Reunoissa on kauniit tereet viimeistelemässä ilmettä. Sisustusmakuni on sekoitus modernia ja klassista, ja nämä viehättävät suuresti klassista makuhermoani ja tuovat mukanaan ripauksen hotellityyliä. Lisäksi B on erityisen ihana kirjain mielestäni, josta tulee mieleen kaikkea positiivista, ja fontti kaunis.

balmuir-b-collection-blogi-4

Pitkän koukeroisemman sisustuskauden jälkeen huomaan kaipaavani selkeämpiä linjoja ympärilleni, ja niitä näen B-collection -malliston klassisen tyylikkäissä tekstiileissä. Nämä viltti ja tyyny ovat sävyssä sand-ivory, joka myös ihastuttaa pehmeydellään ja lämmöllään. Sopii hyvin aiemmin ihastelemani suosikkeihin palanneen ruskean kaveriksi. Myös beige viehättää taas! Kuvia katsoessa messingin sijaan hopea sopisi vielä paremmin tähän komboon kontrastiksi tekstiilien lämpimille sävyille. Olen selvästi lämpeämässä taas viileille metalleille pitkän messinkihuuman jälkeen.

balmuir-b-collection-blogi-3

Sykleissähän nämä sisustusmieltymykset useimmiten menee. Silti pyrin jonkinlaiseen pysyvyyteen tyylini suhteen. Innostun kieltämättä helposti myös uusista jutuista, vaikka haluaisinkin ajatella punaisen langan silti olevan nähtävissä vaihtelun lomasta?

Toisaalta tykkäänhän pukeutuakin toisinaan skarppiin bleiseriin ja toisinaan taas boheemiin kukkamekkoon. Fiiliksen mukaan, enkä kokea asiassa ristiriitaa tai olevani hukassa tyylini suhteen. Pukeutumisen tapaan kodin sisustus on keino itselleni ilmaista itselle ajankohtaisia mieltymyksiä ja tunnelmia, sekä kanavoida luovuutta.

balmuir-b-collection-blogi-5

Uusimmassa Kinfolk-lehdessä oli pariisilaisen sisustussuunnittelija ja tyyliguru Joseph Dirandin kiinnostava haastattelu. Dirand kertoo jutussa muun muassa boheemeista vanhemmistaan, joiden tyyli vaihteli päivittäin, eikä kotoa löytynyt kahta samanlaista tuolia. Huh! Toisaalta ehkä juuri lapsuudenkokemuksistaan johtuen Dirand onkin oppinut äärimmäisen taitavaksi pelkistäjäksi sisustajana omalla varmalla ja tunnistettavalla tyylillään.

Ainut haaste näissä talvisissa tekstiileissä on se, että ne sopisivat ihanasti myös makuuhuoneen petausta täydentämään. Onneksi mikään ei ole meillä kotona yhtä varmaa kuin jatkuva muutos ja hienosäätö sisustuksen osalta. Eli eiköhän kohta olekin jo aika kaunokaisille siirtyä makuuhuonetta pehmentämään…

Näkyykö kylmenevät ilmat teidän kodin sisustuksessa jotenkin? Entä kuinka pysyviä teidän mieltymykset sisustusasioissa on?

balmuir-b-collection-blogi-8

The luxurious wool-cashmere throw and pillow case from Balmuir’s the B-Collection brought instant autumn look and softness to our living room. I love the sharp look that reminds me of hotel style. The color sand-ivory looks really nice to me, and goes well with brown, to which I have lately developed a crush.  

Kommentit (5)

 1. Sanna Inspired by love

  Kaunista. Tosi ihanat pehmeät sävyt ja nuo b-kokeilman tuotteet sopii kyllä tuossa sävyssä niin hyvin teille! 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos Sanna hurjasti! Aina kiva kuulla suunnittelijakollegan kommentit 🙂 Teidän kodin niin ihana syksyinen kodikas, mutta niin tyylikäs tunnelma näkynyt blogissasi!

 2. -heini-

  Niin kaunista ja tunnelmallista! Täällä kans on laitettu olohuoneeseen hieman lämpimämpiä sävyjä.

  • coffeetablediary

   Kiitos Heini! Kiva kuulla, että teilläkin lämmitetty kotia 🙂 Kodin pieni päivitys, etenkin näin syksyisin on niin piristävää puuhaa! Mukavaa syysviikkoa!

 3. Makuuhuoneeseen pehmustettu sängynpääty – Meillä Kotona -blogit

  […] (Balmuir, Linen Melange) pellavatyynyliinoihin. Viltti ja tyyny ehtivät jo seilata olohuoneesta makuuhuoneeseen talvista tunnelmaa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *