Blogit
Coffee Table Diary

At Fiona Richardson’s

Viikonlopun alkuun sisustusinspiraatiota Australiasta parin kuvan sekä ihastuttavan videon kera. Kyseessä on Fiona Richardsonin Melbournessa sijaitse koti, joka on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Rohkea ja näyttävä kokonaisuus, mutta silti kodikas ja jollain tapaa maanläheinenkin. Sisustus on runsas, mutta kuitenkin harkittu ja tyylikäs. Uskalias värien käyttö, persoonalliset esineet ja taulut kiinnittää huomion heti alkuun. Seinien upeat murretut sävyt, Fornasettin mahtipontiset tapetit ja eri tyyleillä leikittely ihastuttaa. Hyvin erilainenen koti, mitä on totuttu näkemään, ehkä siksi niin hurmaava.

Vaikka elementtejä on paljon, ne on hyvällä maulla valittu, joten kokonaisuus ei ole kaoottinen. Näin räväkässä kodissa tuskin osaisin itse asua, mutta se todella ei estä inspiroitumasta ja ihastelemasta. Lopuksi vielä aivan lumoava video kodista, joka on omiaan tuomaan leppoisan musiikin saattelemana hyvän fiiliksen viikonlopun alkuun. Nauttikaa!


THE DESIGN FILES | Fi Richardson from SIRAP on Vimeo.

Sharing inspiration with pictures and video from Fiona Richardson’s Melbourne home. I’m very impressed with the interior design of this home. It is bold and loud, but still cozy and non pretentious. I admire the wall paint colors, gorgeous Fornasetti wall papers, and how different styles are mixed. I probably could not live in such groovy home, but it does not stop me from being inspired by the home’s amazing interior design.

Pictures and video via The Design Files

Kommentit (2)

  1. Anniina

    Hyvin erilainen koti tosiaan, mutta mielenkiintoinen. Bongasin sieltä yhden suosikkinikin, Gervasonin konsolipöydän. Miten kauniin ja rauhallisen kokonaisuuden tummanharmaa pöytä muodostaa seinävärin ja ihanan taulun kanssa ollen osa keittiön ilmettä – tykkään!

    Kiitti jälleen inspiraatiosta ja iloista viikonloppua.

    • coffeetablediary

      Tosi kiva kuulla kommenttisi! Kiitos! 🙂 Ihastelin itsekin tuota konsolipöytää. Niin kaunis muotokieli. Upea kokonaisuus yhdessä seinän kanssa, ja niin paljon rauhallisempi tuo seinämä kuin jos olisivat eri värisiä. Iloista viikonloppua! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *