Blogit
Coffee Table Diary

Jouluarvonta: Joulukirja

joulukirja-arvonta-blogi-2

Hyvää joulukuun ensimmäistä! Joulukuussa haluan ilahduttaa teitä blogini lukijoita ’Jouluideat’-juttusarjalla sekä muutamalla kivalla jouluisella arvonnalla. Lahjapaketteihin teille käärin muun muassa muutamia valikoituja kirjoja, sillä ne ovat lahjoista itsellenikin mieluisimpia.

Ensimmäiseksi minulla on ilo arpoa yhdelle teistä ihanista lukijoista yksi tämän vuodenajan kauneimmista kirjoista. Kyseessä on aiemminkin mainitsemani huikaisevan tyylikäs ja ideoita täynnä oleva Joulukirja (Cozy Publishing), joka on muun muassa Weekday Carnival – blogistakin tunnetun valokuvaaja Riikka Kantinkosken ja Vanelja-blogin ruokavirtuoosi Virpi Mikkosen uunituore teos.

joulukirja-arvonta-blogi

Kirjaan on taltioitu tunnelmallisen eteerinen talvinen maailma. Siitä löytyy hyvää tekeviä ruokaohjeita sekä kivoja DIY-ideoita niin kodin laittoon kuin lahjapaketteihinkin. Ilme on seesteisen pelkistetty, joten ideoita on ilo hyödyntää vaikka joulun jälkeenkin, ja vaikkei olisikaan perinteinen ylenpalttisista räiskyvän värisistä koristeluista innostuva jouluihminen. Olenkin jo useamman kerran hautatunut Joulukirjan pariin ja se toimii ihanana vastapainona orastavalle joulustressille. Kirjan sivuilta huokuu yksinkertaisuuden kauneus ja se kehottaakin karsimaan sekä keskittymään rauhassa olennaiseen. Tuota ohjetta pyrin noudattamaan visusti joulun lähestyessä vauhdilla.

Voita tekijöiden signeeraama Joulukirja

Osallistua voit arvontaan sunnuntaihin 11.12.2016 mennessä jättämällä kommentin, sekä seuraamalla Coffee Table Diaryä jossain kanavista (Facebook, Instagram, Bloglovin).

Onnea matkaan ja oikein leppoisaa joulun odotusta!

Have a good first of December…

Kommentit (122)

  1. Jonna

    Mukana! Ihanaa Joulunaikaa!

  2. Anna K.

    Mukana arvonnassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *