Blogit
Coffee Table Diary

10 x Parasta nyt | Kesäkuu

Coffee Table Diary Golden bell ArtekCoffee Table Diary espanjanvesikoiraCoffee Table DiaryCoffee Table Diary

Hei! Mitä kuuluu? Tänne kuuluu hyvää ja vähän kiireitäkin lomien lähestyessä. Viime aikoina olen

… fiilistellyt lempikukkiani pioneja! Niin omalla kuin ystävänkin pihalla, kukkakaupassa ja maljakossa, sekä tietysti Instagramin kuvavirrassa.

… lomaa odotellen keskittänyt voimani pääasiassa takapihan laittoon, arjen pyörittämiseen ja töiden tekoon, vielä muuan rutistus ennen akkujen latausta. Loma tulee todella tarpeeseen!

… tavannut Meillä kotona & Stylroom -bloggaajia koulutuspäivässä A-lehdillä. Blogikollegoja sekä taustajoukkoja on aina huippua tavata livenä!

poiminut metsämansikoita tyttäreni kanssa takapihamme pöpeliköstä, sen verran luonnon helmassa me asutaan. Ja fiilistellyt mieheni loihtimia grilliruokia!

… viettänyt juhannusta kaupungissa ensimmäistä kertaa miesmuistiin. Juuri tällaista juhannusta tarvitsin, vaikken sellaista ollut osannut toivoa. Rentoa kotoilua, uuden terassipöydän ääressä fiilistelyä ja ystävien tapaamista sopivassa suhteessa.

… löytänyt pari uutta koukuttavaa sarjaa, joita katsella sateisina iltoina. Narcos kertoo tarinoita Pablo Escobarista ja Kolumbien huumehistoriasta kiehtovalla tavalla. Toinen koukuttava sarja on  Billions finanssialan pyörteistä kiinnostavine henkilöhahmoineen.

… maalaillut terassin säleikköjä niinä iltoina kun ei ole satanut. Kunpa työleiri muuttuisi pian rentoutumisen keitaaksi!

… inspiroitunut off-shoulder -trendistä. Kyseisen malliset vaatteet kuuluvat suosikkeihini kesäisin jo pidemmän ajan takaa.

… käynyt sisustussuunnittelijaporukalla Helsingin sisustusliikkeitä kiertämässä ja skumpalla skoolaamassa kierroksen varrella. Kiva tapahtuma ja liikkeistä voisikin tehdä ihan oman jutun!

… ihastellut vastasyntynyttä ja juhlinut ripille päässyttä kummilasta Alvar Aallon valaisimia konfirmaation lomassa ihaillen.

Vallan hyvä kesäkuu ollut siis!

Coffee Table Diary Georg Jensen Cafu

June mood in pictures

Kommentit (4)

 1. Sukhimatot

  Ihania kuvia ja kohokohtia. <3 Toivotaan että kesä jatkuu yhtä hyvissä merkeissä.

  • coffeetablediary

   Kiitos! Oikein hyvää kesän jatkoa sinullekin ja mukavaa lomaa, jos sellainen on alkamassa! 🙂

 2. Riikka

  Täällä on kesäfiilis vähän hukassa, kun joka päivä tihkuttaa ja lämpöä on juuri ja juuri parikymmentä astetta. Onneksi pian lähdetään Italian aurinkoon, eiköhän siellä ole aika takuuvarmasti aurinkoista ja lämmintä 🙂 Hyvää kesää ja kesälomaa!

  • coffeetablediary

   Jopas siellä on ollut kehnot kesäsäät, toivottavasti parempaan päin! Oi ihanaa kun pääsette pian Italiaan, siellä etelämpänä varmasti lämpöäkin riittää. Kiitos paljon & oikein hyvää matkaa ja lomaa teille myös! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *