Blogit
Coffee Table Diary

10 x Parasta nyt | Elokuu

Koti Coffee Table Diary

1. Japanin lennot

Pitkän ajan suurin matkahaave eli lomamatka Japaniin toteutuu ensi keväänä niihin aikoihin, kun kirsikankukat yleensä kukkivat. Aivan huikean mieletöntä! Luvassa vahvasti syömiseen ja yleiseen fiilistelyyn keskittyvä matka, jota veikkaan inspiroivimmaksi aikoihin. Kaikki japanivinkit siis kehiin, kiitos!

2. I’m Not Your Guru

Yhdessä vaiheessa olin todella kiinnostunut life coach -aiheisista kirjoista, viime aikoina hieman vähemmän ja hieman maltillisemmin suhtautuen. I’m Not Your Guru -dokkari Anthony Robbinsista teki kuitenkin suuren vaikutuksen, mieletön tyyppi ja koskettavia tarinoita oikeasta elämästä aitoa positiivisuutta huokuen.

Koti Coffee Table Diary

3. Uusi sushipaikka

Kotimme lähelle avattu sushipaikka on lisännyt ruokaa rakastavan perheemme elämänlaatua suuresti, vaikka samalla verottaakin pankkitilinsaldoa huolestuttavalla tahdilla. Onneksi syöminen kuuluu kärkipäähän elämän prioriteeteistä, joten siihen mielellään panostaa. Kuvassa viikon takaisen maanantain take away -dinner. Stailaus pääsi nähtävästi aivan unohtumaan, mutta onneksi kaunis ilta-aurinko ja raikkaat sävyt kompensoivat.

4. The Get Down

Mielestäni ehkä kaikkien aikojen paras tv-sarja, joka kertoo todella uskottavasti ja kauniisti hip-hop-, graffiti- ja diskoskenen synnystä Bronxissa. Tämä Netflix-sarja on myös kaikkien aikojen kalleimpiin kuuluva produktio, jonka jokainen jakso on kuin huippyhyvä elokuva/musikaali itsessään.

5. Ihanaa olla kotona

Syksyllä riittää tapahtumia ja toistaseksi mieleenpainuvin oli Ikean katalogin julkistus, mistä bongasin myös uuden penkin eteiseemme. Tapahtuman hashtag #ihanaaollakotona osui ja upposi kaltaiselleni kotihiirelle, jolle kotoilu maistuu parhaiten kaikista asioista.

Koti Coffee Table Diary

6. Syysleimut puutarhassa

Oman pihan valkoiset syysleimut ovat kauniit! Tänä vuonna hortensiani puolestaan kukkivat huonosti. Taitaa olla puutarhurissa vika, en nimittäin ole muistanut leikata pensaanalkuja lainkaan.

7. Poltettu oranssi

Olen ihan yltä päältä rakastunut kuparin, tiilen ja terrakotan väreihin ja niistä aina vähän vaaleampiin persikkaisempiin sävyhin. Oikeassa sävyssä ihan super tyylikäs väri tehosteena moneen eri käyttötarkoitukseen .

8. Ensimmäinen oma auto

Sain ensimmäisen oman auton kypsässä reilun kolmen kympin iässä. Kyllä nyt kelpaa huristella menemään autolla, joka tuntuu hyvältä ajaa ja miellyttää vielä silmääkin! Samalla elämäni lapsiperheen liikkuvassa arjessa helpottui suuresti.

Heinat maljakossa blogi

9. Sisustusinspiraatio

Syksyn saapuessa sisustusinspiraatio sen kun kasvaa! Ihan hirveästi tekisi mieli laittaa kotia ja tehdä päivityksiä oikeastaan aivan joka huoneessa. Onneksi pääsen purkamaan innostustani myös asiakkaideni kodeissa ja kanavoimaan sitä myös tänne blogin puolelle. Monenlaisia suunnitelmia onkin onneksi takataskussa syksylle, joista riittää kirjoitettavaa. Sisustuskirjoja selailen myös ahkerasti kuten Monocle Guide To Cosy Homes, joka on löytänyt näköjään kaverin Avotakasta ja lapseni lätsästä keittiön pöydältä – arjen satunnainen asetelma kerrassaan!

Inspiraatiota sisustamiseen löytynee varmasti myös ensi viikolla järjestettävästä Habitaresta, johon arvon lippuja vielä tällä viikolla. Stay tuned!

Monday sushi blogi-5

10. Kanavarannan uudet ravintolat: Holiday ja Shelter

Kävin syömässä ja drinkeillä ystävieni kanssa viime viikolla Holidayssä Helsingin Kanavarannassa. Ihanan rento paikka ja boheemi sisustus, jossa riitti fiilisteltävää! Paikan nimi ja tunnelma toimivat hyvin yhteen. Drinkit maistui mainioilta ja ehdin nauttia ensimmäisen spritzinkin vielä tänä kesänä! Pasta-annoksellani olisi ruokkinut vaikka pienen perheen, ja kieltämättä vähän tuli annoskateus ystävieni eksoottisemmista ruokalajeista, kuten poke bowl.

Ensi kerralla suuntaan ehdottomasti kulman takana olevaan upouuteen Shelteriin, joka näytti ovelta kurkattuna upealta ja taustajoukkoja tuntien on varmasti unohtumaton ravintolakokemus!

Monday sushi blogi-2

Mistä asioista te olette olleet fiiliksissä viime aikoina? Olisipa kiva kuulla!

Kieltämättä tänään oli minulla aikamoinen väsy ja Monday blues, mutta tämän listan teko onneksi karkoitti sen lopulta tiehensä. Eiköhän tästäkin tule varsin hyvä viikko, uskotaan siihen.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa ja voikaa hyvin!

A few more summer pictures and the list of the best things in August (in Finnish only, sorry). Have a great week!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *