Blogit
Aurinko ja kuu

Yksi hyvä syy

IMG_0935

Oikeasti on monta hyvää syytä, mutta yksi hyvistä syistä ostaa touko-, kesä-, ja heinäkuun Meidän talo -lehdet on se, että siellä on jutut meidän remontista kerros kerrallaan. Postasinkin kuvauksista täällä aikaisemmin ja nyt jutut tulevat ulos.

Todellisuudessa yläkertaa ei olla vielä kuvattu, joten nyt pitäisi pistää töpinäksi sen kanssa, paljon on vielä tekemättä, mutta kas kun iski remonttiväsymys. Argh. Ei siellä ole kuin pientä fiksaamista enää, mutta ne on just niitä juttuja mitä ei meinaa saada tehdyksi. Tiedättehän, oven kahvat, pientä maalaamista, vähän tapetointia, ripustimia seinään ja kunnon lamput, isompien lasten huoneiden tuunausta… Huoh.

Tuon kuvan nähtyäni uusimmassa lehdessä ajattelin, että no nyt on rouvalla sitte vähän rennommat releet päällä. On yllättävän vaikeaa tehdä yhtäaikaa ”kuvausjärjestelyjä”, toimia toimittajan roolissa ja olla itse kuvattavana (eli huolehtia, että on säällisen näköinen). Jokin asia jää aina retuperälle ja onneksi se olin vain minä. Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit (3)

  1. Tuulis

    Hei, luin juuri jutun talostanne Meidän talosta ja ihastuin keittiöönne. Valkoharmaa matto sopisi hyvin meillekin, joten tiedustelisin mistä olet hienon maton löytänyt?

  2. prisca

    Moikka Tuulis. Se on Ellokselta. Siellä on tosi kiva valikoima. Tapettejakin!

  3. Tuulis

    Kiitos vinkistä, pitää käydä urkkimassa! 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *