Blogit
Aurinko ja kuu

vuodatus

Nyt vähän ei jaksa!
Kaikki on kipeinä. Mies on ollu neljä viikkoa jo flunssassa ja tiedättehän mitä se on, kun mies sairastaa… se on aika totaalista. Silloin ei paljoa apua heru kotiasioissa. Mies vain makaa ja möllöttää. No, eilen ehkä oli vähän reippautta ilmassa, mutta tänään se lähteekin kiertueelle, joten se siitä.
Poikani on sairastanut neljä päivää. Hyvin energistä poikaa ei paljoa kuumeet pitele. Yöt herätään itkemään pahaa oloa, pissahätää ja kaikkea (ja vauva herää meteliin neljältä yöllä ja kestää tunnin, että nukahtaa takaisin). On pakko näyttää pojalle hillittömät määrät leffoja, jotta se istuisi paikoillaan… lukea en ole ehtinyt, sillä myös vauva on sairaana ja kitisee ja valittaa pahaa oloaan.

Remonttia pitää suunnitella ja tehdä perhepäivähoitajalle läksiäislahja. Voi luoja, miten ahdistaa, kun ei voi vauvan oloa merkittävästi parantaa ja varsinkin kun flunssa vain pahenee. Tänä yönä nousi sitten kuume vauvallekin.

Vaikka ihanaa onkin olla kotona lasten kanssa ja yritän täysin rinnoin nauttia tästä sapattivuodesta, nää on niitä hetkiä jotka vois vaikka vaihtaa kokonaan pois.
Väsyttää.
En millään haluaisi taas lähteä vauvan kanssa lastenklinikalle. Meidän pikkuisen ekat kuukaudet on olleet aika rääntäyteiset. Ensin oltiin RSV :n takia sairaalassa viisiviikkoisena. Siitä kuukauden päästä taas vähän lievempi räkis/yskä ja nyt taas tällainen pahantyyppinen. Ja aina samanaikaisesti isoveljen kanssa. Nyt on sentään mies ollut kolme päivää kotona. Kyllähän se helpottaa arkea, että voi lähteä vauvan kanssa hoitamaan asioita, kun isompi voi jäädä kotiin isin kanssa -potemaan yhdessä. Onneksi tyttöni (kopkop) ei nyt ole sairastunut.
Joten en sitten ole ehtinyt istuttaa Bataattiani… Yritän tänään, ellei jouduta lähtemään lastenklinikalle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *