Blogit
Aurinko ja kuu

Virstanpylväs

IMG_6091

Eräänlainen virstanpylväs saavutettu. Sain yläkerrankin valmiiksi. Eihän yläkerralle tietenkään pitänyt mitään tehdä muuten kuin laajennuksen osalta, mutta yhtäkkiä huomasin tilaavani tapetteja netistä ja suunnittelevani isompien lasten kanssa heidän huoneidensa uutta ilmettä. Kyllä se klisee pitää paikkansa, että kun osan tekee uusiksi, alkaa vanha näyttää todella kulahtaneelta.

Remontin alkamisesta -siis siitä, kun urakoitsija tuli pihaan, on nyt tasan vuosi. Koko talo on nyt sisältä valmis, enkä halua nähdä yhtään liisteriä, sivellintä tai tapettia vähään aikaan. Uskomaton tunne! Niin uskomaton, että avasin eilen sen kunniaksi pullon shampanjaa.

Tämän viikon aikana maalasin meidän makuuhuoneen katon ja tapetoin yhden seinän uudestaan 10 vuotta sitten ostamillani tapeteilla (onneksi niitä oli jäljellä, ei tarvinnut koko huonetta tapetoida yhden nuhraantuneen seinän vuoksi).

Maalattiin pojan kanssa hänen huoneensa seinistä pois avaruusaiheinen maalaus ja korvattiin hieman industrial-henkisellä versiolla ja möpleerattiin uusiksi. Vietiin myös kaikki Legot pois (nyyh). Pikkuveli sai valtavasti lisää Legoja kokoelmaansa.

Tapetoin tyttären huoneen ja tuunasin hänelle uuden sängyn. Tytär on nyt juuri matkoilla, mutta suunnittelimme kaiken valmiiksi yhdessä. Minä vain toteutin.

Sisustin aulan valmiiksi. Kellarissa ollut sänkynojatuoli kannettiin paikalleen ylös. Kellari odottelee sohvasänkyä.

Mies kiinnitti poikasen uuteen huoneeseen viimeisetkin hyllyt.

Syy, miksi sain kaiken yläkerrassa näin reipaasti valmiiksi (lue: väänsin hiki hatussa ja kädet ruvella) on se, että tänään kuvattiin viimeinen osa juttusarjaa Meidän Talo -lehteen. Yläkerran kuvat ja tarina ovat lehdessä elokuussa, joten kauhean kokonaisvaltaista kuvaesittelyä en nyt voi yläkerrasta laittaa, mutta näitä en voinut olla jakamatta.

Ensi viikolla alkaa piharemontti.

IMG_6110

IMG_6133

IMG_6129

IMG_6115

IMG_6087

IMG_6074

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *