Aurinko ja kuu
Aurinko ja kuu

Viikonloppuna

Kirjoitan tätä aikaisin maanantaiaamuna. Viikonloppu meni ja tuli taas aivan liian nopeasti.

Isänpäivänä tehtiin asioita yhdessä koko perhe. Näin arkiaikaan, on todella harvinaista, että vietetään monta tuntia yhdessä KOKO perhe. Oli aika ihanaa. Isänpäivä aiheuttaa minussa nykyään kamalan sekavia tunteita. Vaikka on ihanaa juhlistaa lasten kanssa heidän isänsä ja minun mieheni päivää, niin isänpäivä on myös muistutus siitä, että omaa isääni ei enää ole. Ajatus taisi hieman verottaa tämän viikonlopun voimavaroista, sillä suht voimaton ja outo olo oli, täytyy myöntää.

Koska ulkona ei ollut pihahommakeli, keskityin sisähommiin ja loin yhden reseptin, valmistin ja kuvasin. Vihdoin sille löytyi aikaa. Ihanaa, kun saa asioita pois päiväjärjestyksestä. Se päiväjärjestys tuntuu joskus ihan loputtomalta. Onko sulla joskus sellainen tunne, että ihan vain yhden päivän sisällä tehtävät asiat ei lopu koskaan? Joskus siinä ilta seitsemältä, kun iskee ihan oikea raastava väsy tuntuu, että ei ikinä koskaan pääse sohvalle levähtämään. Sitten tulee vielä näitä ”ainiin”-juttuja ja ”äiti voisiksä”-juttuja. Luulen, että se on tämä marraskuu, joka saa tuntumaan siltä, että päivät ei lopu ja kroppa painaa 384 kiloa.

Mutta. Eipä siinä. Lähden nyt pukemaan, yritän saada kolmasluokkalaisen ulos ovesta ajoissa ja syöksyn itse bussiin ja kouluun.

Mukavaa maanantaita meille kaikille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *