Blogit
Aurinko ja kuu

Uusi perheenjäsen

IMG_1025

IMG_5445

Kasvattajaperhe on nimennyt sen Kikkuraksi. Se on koko pentueen pörröisin ja kikkuraisin. Aika pieni se on, muttei pahnan pohjimmainen -syntyi ensimmäisten joukossa. Sillä ei ole vielä oikeaa nimeä, mutta se muuttaa meille toukokuun alussa.

Niin se elämä vaan menee eteenpäin. Tämäkin pentue tuli eteeni puolivahingossa ja asia johti toiseen, jotka lopulta johtivat siihen, että eilen illalla matkattiin Loviisaan katsomaan pentuja ja valitsemaan meidän omaa uutta perheenjäsentä. Pentue on Landseerin ja Bernin rakkauspentue, enkä voisi kuvitella kahta täydellisempää rotua. Nämä isot ja lempeät koirat kun sopivat meille täydellisesti.

Peti on tilattu ja nimeä mietitään kuumeisesti. Lapset tuijottelevat valokuvia eiliseltä ja suunnittelevat mitä kaikkea pennun kanssa touhuavat ja mitä juttuja sille opettavat. Mikään ei poista Pandaa muistoistamme, eikä kukaan voi korvata ikävää, mutta iso koiran mentävä aukko voidaan kuitenkin täyttää.

Uusia haasteita siis edessä pentua kasvattaessa. Huomenna matkustan kuitenkin Pariisiin keskimmäiseni ja äitini kanssa. Esikoinen pääsi samalle reissulle pari vuotta sitten ja nyt on pojan vuoro. Ollaan ihan fiiliksissä.

IMG_5458

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *