Blogit
Aurinko ja kuu

Uudessa kodissa!

image

Täällä ollaan, Meidän Talossa!

Tilanne on hieman akuutti, sillä tietokoneeni on huollossa. Pelkään pahinta, sillä kahteen päivään ei ole koneesta kuulunut mitään. Tyttären koneen arvio tuli jo. Minun ei.

Kokeilenkin nyt ekaa kertaa päivittämistä Padillä. Muuten ihan jees, mutta kuvia kamerasta en saa ladattua ja kuvien hallitseminen blogialustalla takkuaa.

Teeman mukaisesti on viikko ollut repaleinen ja sama jatkuu.

Takana on futismutsi -viikonloppu buffetin vastaavana ja yhtäkkiä olikin jo keskiviikko. Urheiluseuran vapaaehtoistoiminta on aikaa vievää, mutta kieltämättä teki hyvää keskittyä välillä johonkin aivan muuhun, kuin töihin tai remonttiin.

Eilen oli Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin lomaruokaa -kirjan julkkarit. Ihana, raikas kirja, joka on helppo ottaa mukaan reissuun tai mökille. Reseptit ovat yksinkertaisia ja pienellä vaivalla toteutettavia kesäherkkuja. Suosittelen.

Edessä on kaksi päivää Tukholmassa tyttären ja kaverinsa kanssa. Konsertti- ja shoppailumatka. Kahden teinin kanssa reissaaminen saattaa olla aivan mahtavaa tai totaalisen raastavaa. Toivon ensimmäistä vaihtoehtoa.

Remontti on siinä vaiheessa, että odotan rakennusinsinöörin arviota olohuoneen lattian kantavuudesta. Sitten voidaan tilata pönttöuuni. Myös tekijä keskikerroksen lattioille on hakusessa ja varastokontti pitää tilata, jotta päästään tyhjentämään kellaria pikkuhiljaa.

image

Kommentit (1)

  1. Titta

    Tervetuloa Meidän taloon, Prisca! Koti on hyvä, ja varmasti viihdyt! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *