Blogit
Aurinko ja kuu

tuliaisia

Kävinpä keskustassa tänään työtapaamisella ja ystävän kutsumana myös lounaalla.
Oli rauhallinen ja hyvä mieli.Ei ollenkaan sellainen,että pitäisvarmaanollajokotonakunnekaikkitarvitseemuaniinkamalasti.
Niipä kävelin lounaalle Ruoholahden kauppakeskuksen kautta metrolla Kamppiin ja sen läpi Forumiin ja ruttopuiston läpi Bulevardille,siellä parissa kaupassa kierrellen.
Maittavan ja piiiitkäksi venyneen lounaan jälkeen takaisin Forumin kautta Kamppiin kiertäen kaikki vähänkin kiinnostavalta näyttävät kaupat.
Arvatkaapa mitä olen alkanut harrastaa?Tänäänkin Ruoholahden outletissä kiersin varmaan 40 min.(kannattaa ehdottomasti käydä jos helsingissä käväisee!)Keräsin käsivarsille ainakin 10 vaatetta aivan innoissani.Lopuksi tein inventaarion : kallis,pieni,iso,ruma…ja loppujen lopuksi en ostanutkaan mitään,mutta jokin osa shoppailuhimostani tyydyttyi.Älyttömän kätevää!
Teki mieleni kuitenkin lapsille jotain pientä ja ihanaa -tuliaisia kaupungista kun oli niin mukava lumipyryinen päiväkin…
Monsoon(Accessorise)
BackStreet ja
Anttila

p.s on pitkään pitänyt jo sadatella kuvieni laatua…salamavaloa en suostu käyttämään ja huonot kamerat takaavat platkut ja epäskarpit kuvat silloinkin kun en sellaista tarkoita.Kunnon kamera onkin ensimmäinen hankinta kun aloitan taas kunnolla työt…kyllä ketuttaa joka kerta ja paljon!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *