Blogit
Aurinko ja kuu

Terkut kevätmessuilta

IMG_0948

IMG_0951

Mä olin niiiin kohdeyleisöä näillä kevätmessuilla. Apua. Mukaan tarttui perennojen juurakoita muutama pussillinen. Pionia, kriinumia ja unikoita. Nämä ihanuudet nimittäin menetin salaojituksen tiimellyksessä. Nyt etsin niille upeat paikat ja toivon valtaisaa kukkasatoa. Katsotaan miten käy. Ne pitäisi nyt ensin onnistua säilömään kesäkuulle ilman, että kuolevat. Myönnän nyt tässä ihan kovaan ääneen, että pihan perustamisesta ja kasveista en tiedä juuri mitään, joten hyvät neuvot tässä matkan varrella ovat tarpeen ja kullan arvoisia meikäläiselle.

Lisäksi näin upeita pihakiviä. Liuskekiveä ollaan ajateltu, kuten rintamamiestalojen pihoille kuuluu. Ihastuin aivan silmittömästi tuollaiseen ”värikkääseen” laattaan, joka ei taida kylläkään olla liuskekiveä, mutta kovasti sen näköistä se on -tai muotoista nyt ainakin. Sain myös tietää, että vaalean harmaata liuskekiveä on olemassa, se olisi myös hyvä vaihtoehto. Haaveillahan aina voi. Kukkaron pohja tulee kyllä helposti vastaan. Mikähän on paras alusta noille liuskekiville savisella maalla? Murske+kivituhka vai murske+ joku betonisaumaus (kiinteäksi kutsuivat) ?

IMG_0964

IMG_0969

Miehelle otin kuvia aika hienoista grillihässäköistä. Hän kun haaveilee pienimuotoisesta kesäkeittiöstä. Mitenköhän kova huoltaminen tuollaisissa unelmissa on?  Alla myös muutama aika ihana kasvihuone ja hauska ötökkähotelli-idea.

Mukaan lähti myös ämpärillinen ihania luomusipsejä, joita paistoivat siellä paikan päällä. Niitä nakerrellessa mennee tämä ilta -ja esitteitä selaillessa. Ehkä pitäisi vähän mittailla tuota pihaakin…

IMG_0971

IMG_0962

IMG_0956   IMG_0960   IMG_0958

IMG_0954

Kommentit (1)

  1. Palapeli – Meillä Kotona -blogit

    […] lahjakortin Ikikivelle! Mikä sattuma! Lopulta sovimme vielä pienestä yhteistyökuviosta. Tästä klikkaamalla pääset postaukseeni messuilta ja tästä toiseen, jossa pohdin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *