Blogit
Aurinko ja kuu

Synttärilahja…

Minulla oli syntymäpäivät… täytin pyöreitä… Nieleskelen ikäni kokonaisina paloina ylpeydellä. Yhä enemmän harmaantuvat hiukset kertovat totuuden minulle ja nyt vastaantulijoillekin.

Sain rakkaalta äidiltäni kauan haavelilemani Marimekon Sukat makkaralla- lasit ja kannun. Kylläpä ne näyttävät ihanilta kaapissa ja pöydällä, sitten kun on aika kattaa pöytä.
Lahjoista tärkein oli kuitenkin mieheltäni…
Viikko Portugalissa kahdestaan. Meillä oli niin ihanaa. Oma talo merenrannalla, mutta vanhassa kaupungissa Albufeirassa. Hiljaisuutta, kirjoja, ruokaa, keskusteluja, kahden oloa, merelle tuijottelua. Lissabon ja ”maailman loppu”. Voitte vain arvata harmitukseni, kun kamera unohtuikin kotiin. Kännykkäkuvilla mentiin. Toisaalta, niin oli ehkä hyväkin.Vihdoin ovat aivoni tyhjentyneet 11 vuoden nonstop -kuormituksesta ja huomasimme miten hyvä ja helppoa meidän on ihan kahdestaankin. Kiitos rakkaani. Juhlimme samalla 15-vuotis hääpäiväämme.

Kommentit (5)

 1. piilomaja

  Onnea syntymäpäiväsi johdosta!
  Teillä oli varmasti kiva loma. Saan olla oman mieheni kanssa heinäkuussa kolme päivää Lontoossa, odotan aivan kauheasti. Se on eka kerta yhteinen pieni loma lasten syntymän jälkeen.

 2. Mie ite

  Juhannusruusun tuoksuiset onnittelut! Sekä synttäreistäsi että hääpäivästänne! Matkanne kuulostaa ihanalta.

 3. Prisca

  Piilomaja: Voi, ihanaa! Nauttikaahan.
  Mie ite: Kiitos…

 4. sade

  Onnea! Voi miten ihana viikko!

 5. Satu

  Onnea, kaikesta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *