Blogit
Aurinko ja kuu

Surffailua, lamppuja ja allaskaappeja

the_original_18_inch_flush_mount)975_galvanized

Kuva:  Barn Light Electric

Rakastan netissä surffailua ja ihanien sisutustavaroiden etsimistä. Vaikkei mitään ostaisikaan saa surffaamalla hyvän katsannon siitä, mitä maailmalla on tarjolla ja mihin hintaan. Samalla saa kartoitettua mistä pitää, mikä oikeasti sopisi juuri omaan kotiin ja mitä ei ainakaan halua.

Keräämällä tavaroita ostoskoriin ja katsomalla sitten kokonaissummaa, voi vähän mittailla, että haluaako näitä ihan oikeasti ja samalla saa valeshoppailukokemuksen. Vähän niinkuin ostaisi, mutta sitten ei kuitenkaan.

Tarvitsen siis lamppuja koko kellariin. Muutama alkuperäinen lasitötterolamppu on tallella, joten niiden kaveriksi tarvitsen lamppuja vessoihin, kylppäriin, oleskeluhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, kylmäkellariin ja portaikkoihin.

Tässä jo pidempään minua ihastuttaneita nettikauppoja.

Täältä Hatch.co:sta saisi ihania, vähän erikoisempia lamppuja. (Hatch.co)

3 il_fullxfull.696006886_52yn il_fullxfull.570297097_rn0bSTUDIO - DeathStar

Shades of Light:ista löytyy klassisempia, mutta kuitenkin hieman erilaisia valaisimia.

BS09031 BS14004BS14087BS14060

Täälläkin, Barn Light Designissa on aivan upeita!

mudshark-sconce-390-teal amidships-bulkhead-wall-mount-oval-galv 14-in-cleveland-chain-355-jadite-sbk-frosted 12-in-sydney-gooseneck-g22-400-barn-red-frosted

Volcano design on suomalainen yritys. Siellä on aivan mielettömiä huonekalusarjoja. Olen miettinyt allaskaappivaihtoehtoja. Joko ostan vanhoja kaappeja ja tuunaan/tuunautan niistä itse allaskaapin tai yritän löytää valmiita kivoja allaskaappeja.

1907-04-1__3-480x4809104-98-2__3-e1407914945242-480x480

Suurin ongelma on se, että kaikki ihanat nettikaupat (ja kohtuuhintaiset, sillä esim. tanskalainen design menee hinnoissa sitten vähän överiksi) ovat U.S.A:ssa ja tavaran tänne rahtaaminen onkin sitten kallista -lähinnä meidän verojen osalta. Hinnan voi kuulemma tuplata verojen kanssa.  Toinen ongelma on saada tuote, joka sopii suomalaiseen sähköverkkoon. Monissa on kyllä vaihtoehtona eurooppalainen versio.

Että ihan inspiraationa vain voi näitä katsella ja kuolata, paitsi tuo Volcano design, joka on siis suomalainen. Tosin mulla on mailineuvottelu meneillään tuonne Barn Light Electriciin… katsotaan saadaanko haluamiini lamppuihin oikeat jännitteet ja jos säälivät minua verojen vuoksi, saisinkohan vähän alennusta. Katsotaan. Voi silti jäädä haaveeksi.

Ja jos joku suomalainen sisäänostaja lukee tätä, niin pliis ottakaa Barn Light Electricin tuotteita valikoimiinne!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *