Blogit
Aurinko ja kuu

Sormet syyhyävät levottomina…

Inspiskuva on täältä. Linkissä ohjeet, kuinka voi itse kuvioida kaakelit.

Koska olen turhautunut ja täynnä energiaa remontin suhteen, eikä oikein mitään konkreettista pysty vielä tekemään, vietän aikaani Pinterestissä ja netissä. Etsin kaikenlaisia pintoja ja nyt erityisesti kaakeleita.

Urakoitsijan kanssa nimittäin puhuttiin, että keskikerroksen voisi rempata katon ja kellarin välissä, joten kaakelivalinnat tulevat ajankohtaisiksi jo kesällä. Ja jos haluan jotain hankalammin saatavilla olevaa, pitää toimituksiin kuitenkin laskea ainakin kuukausi. Kokemuksesta, kuljetus saattaa tuoda myös ihan vääriä kaakeleita, joten sellainenkin aikavara pitänee varata.

Lattioihin haluaisin 8-kulmaisia harmaita tai valkoisia kaakeleita. Väriä tai fiilistä antamaan haluaisin noita Marokkolais-tyylisiä kaakeleita. Mutta seinäpintoihin laajemmalti tuleva kaakeli on ihan hakusessa. Mikä yhdistäisi sopivasti lattialaatat ja nuo Marokkolaiset? Betoninen pinta olisi ihana, mutta onko se nyt sitten ihan talon tyylinen ratkaisu?
Ja ovatko Marokkolaiset kovin aikaa kestävä ratkaisu, vaiko liian trendikäs?

Aveo
IMG Interiors Kanavarannassa on ihana paikka, mutta kallis. Jos kuviokaakeleita ei koko seinällistä tai lattiallista meinaa hankkia, niin hinta jäänee kuitenkin kohtuulliseksi. Tässä linkki aika ihanaan esitteeseen…
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *