Blogit
Aurinko ja kuu

Sisustuskuvausten toinen puoli ja blogini muuttaa Meidän Taloon

Blogini muuttaa uuteen kotiin. Minunkin tekisi tässä vaiheessa mieli muuttaa ja unohtaa koko remontti. Kadehdin blogiani.

Mutta meidän on hyvä täällä, omassa kodissa. Blogini taasen on selkeästi uudessa elämänvaiheessa ja janoaa raikasta ilmaa ja uusia ystäviä.

Meidän Talo -lehti on uusi koti ja sielläpä sitten kelpaakin kiemurrella saneerauksen syövereissä hyvässä ja pahassa.  Tietoa, vertaistukea ja apua piisaa! Joten älkää ihmetelkö jos Aurinko ja Kuu -blogini ulkoasu hieman muuttuu. Kun klikkaatte itsenne tänne, siirryttekin Meidän Talon ja A-lehtien sivustolle. Se kuuluu asiaan. Täällä ollaan kuitenkin, ihan niinkuin ennenkin!

Auringon ja Kuun uutta ilmettä varten otettiin tänään uusia kuvia. Kuvaaja tuli iltapäivästä ja minä olin valmistautunut ulkokuvauksiin. Siksipä en ollut (enkä olisi ehtinytkään) siivonnut kuvauksia varten. Yllärinä kuvattiinkin ”ennen” -kuvia talosta.

Kokeneena kuvausjärjestäjänä keräilin sitten kuvaajan tieltä pois kaikki pinot ja läjät ja kaavin käsin pois Pandan pahimmat karvakasat. Ihan vähän kuitenkin jännittää, että mitä niistä kuvista tuli.

Joten tänään tarjoilen teille sen osan sisustuskuvista, jota ei koskaan näe. Kaaos, olkaa hyvät:

Postauksen alussa olevassa kuvassa pilkistää villasukat, jotka ovat villasukkakasasta karanneet. Kasa on tungettu kulman taakse piiloon. Hattukori sai olla kuvissa kaikessa runsaudessaan. Ja sitten toi koira. Se halusi olla kaikissa kuvissa.

Nämä kaikki siirrettiin kirjastossa piiloon nurkan taakse, jotta ne eivät näkyisi kuvasta, joka otettiin keittiöstä kirjastoon päin. Huomaa takanurkassa oleva pastakone ja grillitikut.

Tähän laatikkoon keräsin kaiken ruman ja ylimääräisen keittiön työtasoilta. Tässä vain osa.

Yläkerran sohvalle ja portaikkoon kasautuu vaatteita. Heitin ne makkariin piiloon.

Yläkerran aula näytti yllättävän siistiltä. Makkari ei.

Hurjan päivän jälkeen, johon sisältyi mm. huonekalujen hakemista Järvenpäästä ja Pornaisista, sekä lasten mairittelemista kuvauksiin, hain kaikille mäkkäriruokaa. Päivä venyi kyllä kohtuuttoman pitkäksi -myös minulle. Näin syö joskus (ja yllättävän usein) ruokatoimittaja/kirjailija/sisällöntuottajan perhe.

Kommentit (1)

 1. votaire

  Always understand that cut of diamond means shape and quality.
  Loove is just about the most breathtaking items that take place
  in everyone’s life if we grow up. However the bezel settings as well as other smooth flowing designs are pretty
  much preferred since they compliment thhe type
  on thhe stone. http://quinniwjw147blog.Onesmablog.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *