Blogit
Aurinko ja kuu

Sauna- ja vessajuttuja

IMG_2170

IMG_2173

Sunnuntaisin meillä saunotaan. Nämä on nyt niitä viimeisiä saunakertoja tässä saunassa.

Saunassa meillä ei nykyään mistään muusta puhutakaan kuin remontista. Hieman rasittavaa minusta. Poikia kiinnostaa kauheasti, että minkä kokoinen kylpyamme meille tulee. Heidän on valtavan vaikea hahmottaa tilaa ilman seiniä ja mistä kohtaa puhkaistaan ovi uuteen saunaan. Kuvittelevat, että meille tulee enemmänkin kylpysali kuin -huone. Toiveissa myös lasiovi saunaan (mistä tää tuli?) ja tietysti ledivalot. Mies on vastuussa saunasta ja on enemmänkin perinnemiehiä, onneksi. Hieman haikeana tänään sunottiin. Ennen juhannuksen mökkireissua on pakko vielä käydä saunassa, koska sitten ei saunaa enää ole.

Toissailtana poikanen tuli alakertaan hieman silmät selällään ja kysyi: ”Tuleeko meille remontissa uusi vessanpytty?” Ryntäsin yläkertaan. Pytyn vetonuppiin oli tullut jokin vika poikien riehuessa. Se tosiaan meni rikki. Toimii kikka kolmosella. Uuden pytyn tulemiseen menee vielä kuukausia…

Seuraavana iltana poikanen tuli taas: ”Tuleeko meille remontissa uus vessan peili?” Ryntäsin yläkertaan ja ehdin matkalla sadatella, että se oli alkuperäinen… Tällä kertaa se olikin jekku saada minut yläkertaan jo nukkumaanmenoajan jälkeen. Mitähän suraavaksi?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *