Blogit
Aurinko ja kuu

Saaristossa…

Oli tuossa viime viikolla sellainen kummallinen viikko, että lapset olivat Tammisaaren mökillä. Kokonaisen viikon. Voitte kuvitella omituisen tunteen, joka valtasi minut ja mieheni. Lapsista tyhjä talo. Minun aikani meni aika tarkkaan töissä, mutta kyllä elokuvissakin kerettiin käymään, niin ja järjestettiin se Fiesta ja sitten vietin yhden iltapäivän ja yhden lähes kokonaisen vapautta täynnä olevan päivän tärkeiden ystävieni seurassa. Saaressa kerkesin olla ennen tätä outoa viikkoa ja silloin, kun haimme lapset. Tuollaisessa pienessä saaressa on se fantastinen ominaisuus, että samantien, kun sinne pääsee unohtuu kaikki maanpäällinen elämä. Ihan totta.

Kommentit (8)

 1. Satu

  Suloiset te kaksi! Niin, on niin onni, että on tuollaisia saaria, tai metsiä tai mitä vaan mielenmaisemia, missä voi pudottaa kaiken taakan mielestä pois. Pitäisi vain olla reilummin aikaa rauhoittua tyhjin päin 🙂

 2. aurinko ja kuu

  Jarna: Noh, 5 päivää, mutta kuitenkin. Todella vapauttavaa tällaiselle kanaemolla. Ja kun ovat äitini kanssa, tuntuu, kuin itse olisin puoliksi läsnä 🙂
  Riikka: Tuo ensimmäisen kuvan hetki oli minusta niin sitä itseään…
  Piilomaja: Sanoppa muuta! Pään sisäinen saari! Täytyy alkaa kehittelemään. Ehkä se tavallaan on tämä bloggailu minulle…
  Katja: kyllä sinne vielä mennään …pakko.
  Anonyymi: Oi, kiitos. Ja tervetuloa tänne blogimaailmaan… niin minäkin lopulta uskaltauduin kirjoittamaan. Ja alkukankeuden jälkeen löysin oman tavan kirjoittaa ja nyt teen sitä työksenikin!!
  Satu: niin, tuntuu, että sitä aikaa ei ole koskaan tarpeeksi…

 3. Mannukka

  Oi tuollainen vapaaviikko lapsista olisi joskus kiva, vaikkakin varmaan outo… tuo on kyllä totta; saaressa unohtuvat kaikki työstressit sun muut!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *