Aurinko ja kuu
Aurinko ja kuu

Raivosiivoamista

IMG_6365
Tämä kuva on otettu tunti siivoamisen jälkeen. Koira ulvoi haluten sisään ja vaikka sisään tultiin suihkun kautta niin…

IMG_6364

Valkoiset kodit on tosi kauniita, kun ne on jonkun toisen. Meidän koti ei ole valkoinen, mutta meillä vapautui remontin yhteydessä seinätilaa hyllyjen takaa ja pari muutakin paikkaa muuntui valkoiseksi. Valkoista pintaa on siis hieman enemmän kuin ennen.  Lattialistatkin ovat nyt valkoiset ja lattia -niin, se on vaalean harmaa.

Piharemontti on ollut suoraan sanoen ihan helvetistä noin niinkuin sisätilojen puhtaanapidon kannalta, etenkin tuon koiranpennun takia. Mattoja ei ole voinut pitää sisäsiistiksi opettelun aikana ja se taas tekee sen, että hiekka ja multa pyörii vapaana mm. lattioilla ja lattiamaali naarmuuntuu.

IMG_6362

Tänään raivosiivotessani ( apinanraivolla siivoamista mukaanlukien ovet ja seinät) mietin, että miten valkoisten kotien ihmiset oikein selviää? Kertokaas. Siivoatteko joka päivä? Mikä systeemi teillä on koiran tassujen (ja koko koiran) puhdistamisessa ulkoa tullessa? Miten estätte ruoan roiskumisen keittiössä, etenkin siis lapsiperheissä? Tai mehun läikkymisen lattialle, kun et itse ole jälkiä pyyhkimässä?

Myrsky-koira änkeää itsensä vessaan vessanpöntön ja valkoisen seinän väliin nukkumaan. Kun yritin tänään siivota valkoista seinää Myrskyn jäljiltä muistinkin, että seinää ei ole maalattu kuin pohjamaalilla, koska minun piti se maalata itse. Siitähän ei lika noin vain lähde. Jippii.

Matot kuitenkin laitoin tänään lattioille. En kestänyt enää matottomuutta ja etenkin, kun illatkin alkavat viiletä, tuntuu matto mukavalta varpaiden alla. Uhkarohkeaa koiranpentuperheessä, tiedän. Nuo paljaat vaaleat lattiat on olleet mulle ihan painajainen. Tilanne on kyllä parantunut sen jälkeen, kun kivetysten pohjatyöt on tehty ja mudan tilalle tuli kulkureiteille kivimursketta. Ja kohta on ne laatatkin. Kunpa nurmikonkin vielä saisi kasvatettua niin tilanne olisi varmaan jo ihan toinen.

IMG_6363

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *