Blogit
Aurinko ja kuu

Poikien kanssa

Kukku on maailman tärkein -ollut syntymästä saakka. Se löytää tiensä 8-vuotiaan kainaloon aina viimeistään iltapalalla. Myös päivisin, oikein huonoina päivinä. Ja kyllä, sen saa laittaa pesukoneeseen, mutta silti se on tuon näköinen.
Ja kun muuta tekemistä ei ole, on majan rakennus aina mieleen. Siellä on hyvä ottaa vaikka päiväunet kaikessa rauhassa… poikanen nukahtelee minne milloinkin, kun ei virallisille unille enää suostu.

Kommentit (4)

 1. piilomaja

  Ai teillä on Kukku;-)
  Meidän 12 vee otti leirikouluun mukaan oranssin nallen jonka nimi on Victor. Ei se ole enää mikään turva ja tuki (tai ehkä hiukan) vaan pikemminkin jo hiukan semmonen puolivitsi…ihan pikkuisen…mutta mukaan otti kuitenkin.
  Mies sanoi ettet kyllä ota, mitä muutkin sanoo??
  Mää sanoin että onnittelut, sulla on loistava itsetunto. Ei ole välttämättä ihan helppoa viedä unilelu leirikouluun kun on on 12 ;-))

 2. aurinko ja kuu

  Tärkeä tuo tuntuu olevan… ei varmaan ole helppoa ottaa mukaan, mutta luulenpa, että loppujenlopuksi aika monella on joku mukana… ranskan kielisissä maissa etenkin… itse olen huomannut, että pikku koululaisetkn saattavat imeä vielä peukaloa. Siellä on usealla doudou, vai olenko väärässä?

 3. piilomaja

  Joo, siis KAIKILLA "kuuluu" olla doudou;-) HAssua on vaan että kun olivat siinä iÄssä ei kumpaakaan kiinnostanut erityisesti sellaiset eli ei ollut mitään mukana raahattavaa.
  Mutta joo, siis sormenimijöitä on vaikka kuin vanhoissa.

  Nyt juttu mitä moni ei ehkä sulata mutta olen huomannut sen, että ne (harvat) lapset jotka ovat saaneet olla kotona sanotaan nyt siihen maternellen alkuun eivät ole yleensä niitä innokkaimpia sormien lutkuttajia tai edes doudoun ystäviä. Karmea yleistys mutta kun olen muiden kanssa puhunut niin olen kuullut samansuuntaisia mielipiteitä.

  Victorin mukaanotto ei pojalle ollut mitenkään hankalaa, sanoi vaan että haluan nyt vaan ottaa ja jos joku sanoo jotain niin se on niiden ongelma:-)

 4. villasukka

  Hyvää Juhannusta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *