Blogit
Aurinko ja kuu

Pikkuinen kurkistus

Uskallan hieman raottaa työkuvioitani, koska olen niistä aina sillointällöin täällä vihjaillut voimatta kertoa kauheasti enempää, ennenkuin ohjelma on tullut ulos tv:stä tai julkaistu lehdessä tai netissä.
Muutenkin olen tietoisesti pitänyt työt pois täältä. Tämä Blogi ei ole minulle työtä.
Haluan kuitenkin jakaa kanssanne pari juttua.

Koto -ohjelmaa touhuttiin koko alkukesä ja nyt koko syksy. Alkusyksystä tehtiin Koto -ohjelmaa ja loppusyksy on touhuttu Koton Huomenta Suomi pätkiä. Tässä katsomisen arvoinen linkki, joka kuvastaa aika hyvin tunnelmaa kuvauksissa. Meillä oikeasti oli todella hyvä tiimi ja hirmu mukavaa. Ikävä tulee, kun kohta viimeiset Huomenta Suomet on tehty.
Minä siis meikkaan ja kampaan ohjelmassa päätyökseni, mutta myös valokuvaan. Huomenta Suomea teen Anun kanssa kahdestaan. Eli järjestämme, suunnittelemme ja toteutamme tekeleet. Toki myös meikkaan ja kampaan. Kotoliving.fi sivuillehan teen kovastikin sisältöä kokoajan.

Toinen samaan hommaan liittyvä työ, jota olen tehnyt intohimolla, on arkiruokien suunnittelu, toteutus ja kuvaaminen MTV3/Koto -sivuille. Joka arkipäivälle on ruoka, Koto -ohjelmassa nähtyjen (Anun suunnittelemien) ruokien lisäksi. Miten paljon opinkaan tuosta työtehtävästä. Epäonnistumisia ja onnistumisia. Voitte laskea, montako ruokaa tein, kun viikkoja on 12… Tehdessäni ruokia ja kuvia huomasin vaatimustasoni nousevan ja aloin haaveilla jopa kuvausvaloista… ja siitä, että saisin tehdä tällaisia ruokajuttuja paljon enemmänkin. Kuvauspuolen voisin kyllä jättää ammattilaiselle, vaikka itse kovasti siitä nautinkin. Tässä yksi suosikeistani. Kannattaa kokeilla.

Kommentit (3)

  1. Satu

    Vallan mielenkiintoista, kiitos kurkistuksesta 🙂 Voisitko kirjoittaa reseptisi kirjaksi, kiitos? Jätän samantien tilauksen.

  2. aurinko ja kuu

    Satu… voi, kirja olisikin haaveeni… minulla on siihen ideakin valmiina. Hyvä, että on haaveita, eikö?

  3. Satu

    Hienoa!! Odotan jo innolla! 🙂 Kyllä, haaveet pitävät ilmassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *