Blogit
Aurinko ja kuu

Piirrokset – jotain konkreettista

Perjantaina saatiin arkkitehdin piirrokset. 
Arkkitehti Seppo Kokko on naapurimme isä ja piirsi tyttärensä asuttaman paritalon, jonka he rakennuttivat samana vuonna kun me muutimme tähän. Koivulan tontti myytiin kahdessa osassa. Talon puoli ja puutarhan puoli. Meillä on neliöitä pihassa noin 700. Naapurilla inasen vähemmän. 
Upeat naapurit saatiin. Lapsille kavereita ja hätätilanteissa tietää kenen puoleen voi kääntyä.
Kerran sairastuin niin pahaan keuhkoputkentulehdukseen, että en pystynyt kuin haukkomaan henkeä ja itkemään. Soitin naapuriin, että nyt olis hätä. Jani oli keikoilla ja kolme lasta kotona. 
Netta lupasi tulla auttamaan. Hän antoi lapsille iltapalaa ja laittoi nukkumaan. Silläaikaa minun keuhkoni kuvattiin ja sain lääkettä. Että sellaiset naapurit meillä.
No, jokatapauksessa Seppoa pyydettiin tähän projektiin mukaan. Hän on auttanut aikaisemminkin hahmottelemalla meille edellisen remontin tilamahdollisuudet. Silloin kaksi sivulaivaa purettiin ja yhdestä päätyhuoneesta tehtiin kaksi huonetta.
Mun mielestä talon uusi julkisivu näyttää kivalta.
Mikään muu ei siis ulkoapäin muutu, paitsi kuistin puoleinen sivu.
Poikasen huoneesta tuleekin ihan huoneen kokoinen. Pitää ottaa huomioon, että huoneen korkeus laskee molemmista päistä. Aulasta olisi ehkä varaa ottaa 30 cm vähemmän pois. Täytyy pyytää Seppo käymään.
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *