Blogit
Aurinko ja kuu

Piirakkataikinaa ja betonivalua

IMG_7561 (1)

Aina ei kaikki mene niinkuin… no tiedätte missä.

Kun kokkaa tällaisia määriä ruokaa, ehtii sitä tapahtua kaikenlaista. Esimerkiksi paistaa hieno paisti pelkällä grillivastuksella=pinnalta kuivahtanut, sisältä raaka paisti. Tai kaataa täydellinen omenapiirakka lattialle, juuri kun on sitä ylpeänä nostamassa uunista. No ei se mitään, huumori auttaa. Aina. Jos pystyy siihen.

Olin äsken tekemässä kovaonnista omenapiirakkaa uudestaan, kädet sopivasti voissa ja sokerissa, kun Pönttöuunin asentaja soitti. Oletteko huomanneet, että tärkeät puhelut tulevat usein silloin, kun lapset ovat juuri tulleet iltapalatouhuihin tai no, kädet ovat auttamattomasti taikinassa.

Nyt oli tuplatilanne. Yritä siinä nyt sitten keskustella uskottavasti ja asiantuntevasti pönttöuunin tukirakenteista ja aikatauluista ja kirjoittaa koneelle muistiinpanoja pikkurillillä ja huitoa lapsia olemaan hiljempaa, kun en kuule. Kyllä Mac Huollon asentajilla on taas joku päivä ihmettelemistä, kun kaivavat voita ja sokeria näppäimistöni välistä.

Mutta asiat saatiin sovittua. Sehän on pääasia. Homma etenee. Kohta tulee muurari. Minä jatkan nyt tätä piirakan tekemistä.

IMG_2177

IMG_2176

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *