Blogit
Aurinko ja kuu

Pieni kiireetön hetki

IMG_5276

Lojun sohvalla ja kiemurtelen hieman epämukavasti. Tiedättekö tunteen, kun ei ole periaatteessa mitään mitä on pakko tehdä ja on sellainen vähän huono omatunto. Sitä niin helposti alkaa pohtimaan, että enhän minä nyt VOI vain makoilla tässä.

Töissä on juuri sellainen vaihe, että tiedän mitä on tulossa, mutta oikeastaan mitään en voi tehdä. Tämä viikko on siis ollut aikamoista vapaalentoa. Onneksi varasin tälle päivälle ajan hierojalle, sillä kun yritin löytää sopivaa päivää seuraavalle käynnille ei sellaista löytynyt kolmeen viikkoon. Meinasin kirjoittaa, että rauhaa on vielä viikonlopun yli, mutta eipäs olekaan. Huomenna on edessä käynti kevätmessuilla, olen siellä Hiili maahan -projektin loppuraadissa ja lauantaina on What’s cooking Helsinki ruokabloggaritapahtuma Teurastamolla. Sinne on muuten vapaa pääsy ja tapahtumassa pääsee seuraamaan huippubloggareiden kokkausnäytöksiä. Täältä lisää infoa. Itsekin meinaan olla siellä ihan vain yleisön joukossa ja nauttia kun muut touhuavat. Mikäli potkua vielä löytyy, käyn iltapäivästä auttamassa ystävää muutossa.

Piharemontin kanssa en ole päässyt yhtään eteenpäin. Aikataulu siirtyi kuukaudella ja saatiin hieman lisäaikaa. Kiire tulee taas joka tapauksessa, joten ihan sama tuleeko se kiire ensi viikolla vai kolmen viikon päästä. Roskalavaa ja moottorisahaa odotellessa en voi kuin kauhulla kurkkia pihalle, joka on tällä hetkellä mutakentän ja kaatopaikan välimuoto. Ehkä saan pihaa varten kevätmessuilta jotain ideoita. Toivotaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *